Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spectaculair en bíjna te zien: ‘onze’ Thekla Reuten scoort rol in déze nieuwe Netflix-serie

Spectaculair en bíjna te zien: ‘onze’ Thekla Reuten scoort rol in déze nieuwe Netflix-serie

Spectaculair en bíjna te zien: ‘onze’ Thekla Reuten scoort rol in déze nieuwe Netflix-serie

Nederlandse acteurs doen het de laatste jaren niet bepaald slecht over de grens. Michiel Huisman en Sylvia Hoeks gaan als een trein, Barry Atsma scoort rol na rol, Katja Herbers schittert als nooit tevoren, maar laten we ook vooral Thekla Reuten niet vergeten. De 44-jarige actrice speelde in onder meer ‘In Bruges’ (met Colin Farrell), ‘The American’ (met George Clooney) en ‘Red Sparrow’ (met Jennifer Lawrence) en heeft nu één van de hoofdrollen te pakken in een gloednieuwe Netflix-serie.

Thekla en de hemelpoort

Thekla, die een stel vormt met de vijf jaar jongere acteur Gijs Naber (Penoza, De 12 van Schouwendam), is binnenkort te zien in het fantasierijke Warrior Nun. In deze serie vol powervrouwen en female hero’s, speelt ze de baas van een groot techbedrijf dat een poort naar de hemel zou hebben ontdekt. Je snapt: dat kan natuurlijk alleen maar ellende opleveren.

Onder de Spaanse zon

De actieserie, waarvan woensdag een allereerste trailer is uitgebracht, is gebaseerd op de gelijknamige strip van Ben Dunn. De serie is ontwikkeld door producent Simon Barry, bekend van Van Helsing en Continuum. Naast Thekla zijn andere hoofdrollen voor Alba Baptista (Patrick), Lorena Andrea (No Man’s Land), Toya Turner en Joaquim de Almeida (The Hitman’s Bodyguard). Het eerste seizoen van Warrior Nun, dat is opgenomen in Spanje, is vanaf 2 juli te zien op Netflix.

Lees ook
Verrassing! Thekla Reuten en Gijs Naber hielden geboorte van zoontje maanden geheim

Gezin buiten spotlights

Thekla was vijf jaar geleden voor het laatst te zien op de Nederlandse televisie, in de series Overspel en Tessa. Ze speelde daarna in meerdere buitenlandse producties, maar deed ook een tijdje rustig aan; in de zomer van 2018 beviel ze van haar tweede zoontje met Gijs, met wie ze al zo’n negen jaar samen is. De geboorte van hun tweede kindje hield het stel maanden geheim. Hun eerste zoon blaast in augustus vijf kaarsjes uit. Het stel doet vrijwel nooit mededelingen over hun kinderen of hun privéleven. Hoe de jongetjes heten, is dan ook niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk hieronder de trailer. Seizoen één van Warrior Nun verschijnt over twee weken bij de streamingsdienst:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Divine readthrough… with the coolest sweet gang! Excited to be part of @warrior_nun_netflix

Een bericht gedeeld door Thekla Reuten (@theklareuten) op

Bron: ANP | Beeld: Still