Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tess Milne voor het eerst over verkrachting op 19-jarige leeftijd

Tess Milne voor het eerst over verkrachting op 19-jarige leeftijd

Tess Milne voor het eerst over verkrachting op 19-jarige leeftijd

Tess Milne (31) heeft een schokkende onthulling gedaan in een video van ‘Spuiten en Slikken’. De presentatrice vertelt te zijn verkracht op 19-jarige leeftijd.

Voor de YouTube-serie Seksmobiel wist Spuiten en Slikken niemand minder dan Tess Milne te strikken. In de serie kunnen kijkers prangende seksvragen stellen, die ditmaal dus door presentator Jurre Geluk en gast Tess beantwoord worden.

Nare ervaring

Uiteindelijk kwam er een vraag van een jongen die onzeker is omdat zijn vriendin niet met hem wil zoenen. Tess en Jurre geven het advies om erover te praten, omdat de vriendin in kwestie misschien een nare ervaring met een jongen heeft gehad. “Ik heb zelf ook iets naars meegemaakt met een jongen”, biecht Tess op. “Ik heb daar toen twee jaar lang niet over gepraat.”

Lees ook
Bijzonder: Tess Milne en haar tweelingzus zijn tegelijk zwanger

Verlichting

Wanneer Jurre doorvraagt naar Tess’ nare ervaring, doet ze uit de doeken. “Ik kan er nu over praten gelukkig”, zegt ze. “Ik heb een nare ervaring gehad met een jongen die mij verkracht heeft. Ik was toen negentien.” Tess legt uit dat ze er jaren over heeft gezwegen, tot dat ze het niet langer voor zich kon houden. Haar tweelingzus hoorde het heftige nieuws als eerste. “Pas toen ik zag dat ik andere mensen kon helpen met mijn verhaal, kreeg ik verlichting.”

Benieuwd naar de video? Die kun je hieronder bekijken:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: VIVA | Beeld: YouTube, ANP