Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tess Milne onthult details over haar huwelijksdag

Tess Milne onthult details over haar huwelijksdag

Tess Milne onthult details over haar huwelijksdag

Presentatrice Tess Milne is op vrijdag 30 september in het huwelijksbootje gestapt. De knappe blondine heeft haar ja-woord gegeven aan haar grote liefde Ties. Details over de bruiloft waren nog niet eerder naar buiten gebracht, maar tijdens het JFK Gala sprak de presentatrice voor het eerst over de mooiste dag van haar leven.

Huilen
De 28-jarige Tess was aanwezig bij de uitreiking van de JFK awards mét haar man. Hij vertelt aan Shownieuws dat Tess er op de bruiloft uitzag als een echte bosprinses. Toen Tess haar trouwjurk ging uitzoeken, had ze de look van een bosnimf in gedachten. Dus ze is erg blij met de omschrijving van haar vriend. Tess verklapt dat ze het beiden niet droog hielden tijdens de ceremonie. ‘Ties hield zich best wel sterk, maar op een gegeven moment moest ook hij huilen.’

‘OMG, we zijn getrouwd!’
Het kersverse echtpaar moet nog wel even wennen aan het feit dat ze nu echt getrouwd zijn. Zo zouden ze af en toe hun hand in de lucht steken om zo trots hun trouwring aan iedereen te laten zien. ‘En dan kijken we naar elkaars ring en zeggen we tegen elkaar: “Oh my god, we zijn getrouwd!”‘ aldus de stralende Tess.

View this post on Instagram

Welcome to the jungle. ?????

A post shared by Tess Milne (@tessmilne_) on

Bron: Grazia, Shownieuws, Instagram

Lees ook: