Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

De terugkeer van Linda de Mol: dit is wat we tot nu toe weten over haar comeback

In januari stopte Linda de Mol (57) met al haar werkzaamheden vanwege het The Voice-schandaal, waar haar (inmiddels) ex-vriend Jeroen Rietbergen bij betrokken was. Ze stopte zowel met haar acteerwerk als haar presentatieklussen. Ook schreef ze voor haar eigen tijdschrift geen editorials meer en was ze niet te zien op covers. De terugkeer van Linda liet op zich wachten, maar in september is ze weer op televisie te zien en start ze met diverse projecten. Hieronder een kort overzicht. 

Miljoenenjacht

De terugkeer van Linda is al over een paar weken. Na de zomer kunnen we Linda de Mol weer zien bij Miljoenenjacht. De afgelopen weken vonden de opnames plaats.

“Nu bevestigt Talpa definitief dat Linda haar comeback gaat maken na een toch wel intense en zware periode met de hele Voice-rel die achter haar ligt. Ze komt dus terug met dit programma. Het wordt momenteel opgenomen. Dit najaar, dat is dan rond september, verschijnt dat op de buis”, vertelde Telegraaf-journalist Jordi Versteegden in juni.

Géén Ik hou van Holland

Zeg je Ik hou van Holland, dan zeg je Linda de Mol. Slecht nieuws voor fans van het programma, want het komende seizoen zal niet door Linda worden gepresenteerd. Ze wordt vervangen door niemand minder dan Snollebollekes-Rob Kemps, laat Talpa begin juli weten.

Linda geeft eenmalig het stokje over aan zanger Rob Kemps. Voor de zanger voelt het alsof ‘je Messi moet vervangen’. “Ik vind het daarom een enorme eer dat Linda het mij toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in”, zo stelt Kemps.

Terug bij LINDA.

Vanaf 21 september zal Linda de Mol weer op de cover van LINDA. magazine te zien zijn. Ze schrijft dan ook weer zoals vanouds haar editorial, vertelde LINDA.-hoofdredacteur Karin Swerink. Linda zal echter niet meer op elke cover verschijnen.

Wat het thema wordt van LINDA. 219, het eerste nummer waarop Linda weer te zien zal zijn, is nog onbekend. “We zijn nu aan het nadenken hoe we dat gaan doen. Wat wil Linda vertellen? Misschien gaat ze wel helemaal niets vertellen. We hebben veel goede ideeën, maar daar kunnen we uiteraard nog niks over zeggen”, aldus Karin.

Lees ook
Rivaliteit tussen Chantal, Linda en Wendy? ‘We zijn geen vriendinnen’

Nieuwe serie met bekende acteurs

Linda stopte ook met haar acteerklussen, maar sinds een aantal maanden is ze bezig met opnames voor een televisieserie voor SBS6. De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Waldemar Torenstra, Daan Schuurmans en Lies Visschedijk. In september zal de serie te zien zijn.

De serie gaat waarschijnlijk over het wel en wee achter de schermen bij opnames van een televisieprogramma. Volgens Linda zou de nieuwe serie een ‘enorm vette knipoog’ naar de tv-wereld zijn, vertelde ze destijds in een interview. “Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven. We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress