Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Temptation’s Arda openhartig over slippertje met verleidster Eline

Temptation’s Arda openhartig over slippertje met verleidster Eline

Temptation’s Arda openhartig over slippertje met verleidster Eline

Arda, die dit seizoen samen met Elke meedoet als koppel aan Temptation Island, vertelt aan Goedele Liekens openhartig over zijn slippertje met verleidster Eline. Dat kostte hem niet alleen z’n relatie, maar bezorgt hem nu zelfs haatgevoelens tegenover zichzelf.

Lees ook
Gianni onthult hoe het er écht aan toegaat achter de schermen bij ‘Temptation Island’

‘Biggest mistake’

Alhoewel Arda in de laatste aflevering zegt dat hij geen spijt heeft van zijn slippertje met Eline, komt hij daar nu op terug. ‘Ik ben iemand die heel snel mensen vertrouwd en dat was ook mijn biggest mistake op dat moment’, vertelt Arda aan Goedele.

Goedele vraagt zich toch af of het vluggertje met Eline nu ‘goede seks’ is. Na een blik van schaamte zegt Arda: ‘Het was niet top.’

Haatgevoel

Arda had achteraf niet verwacht dat de beelden zo heftig zouden zijn om terug te zien. Hij stond er op dat moment niet bij stil dat hij een fout aan het begaan was, ondanks dat hij wist dat er camera’s hingen. ‘Na een tijdje heb je dat pas door’, vertelt hij.

‘Tijdens Temptation heb ik vaak gezegd dat ik geen spijt had, maar dat is nu wel duidelijk veranderd. Ik heb ook een haatgevoel tegenover de persoon die ik nu op het scherm zie, (…) want zo ben ik in het normale leven echt niet’, aldus Arda.

Lees ook
Temptation’s Angela verklapt: ‘Er zijn inderdaad (meerdere) mensen vreemdgegaan’

‘Ken je grenzen’

Volgens Arda heeft het zo uit de hand kunnen lopen met Eline, omdat hij zijn eigen grenzen niet kende. ‘Ik heb daar wel veel lessen uit geleerd.’

Het hele interview met Arda in Goedele On Top zie je op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: Robin van den Broek (RTL Beeldbank)