Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tempation Island: deze vier koppels wagen zich aan de ultieme relatietest

Tempation Island: deze vier koppels wagen zich aan de ultieme relatietest

Tempation Island: deze vier koppels wagen zich aan de ultieme relatietest

Yes, het is eindelijk bekend. We weten welke koppels er meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island Love or Leave. Vanaf 28 april worden we iedere week weer verblijd met een nieuwe aflevering van het derde seizoen alweer. Hieronder vind je de vier kersverse Temptation-koppels.

Het nieuwe seizoen is opgenomen op de Dominicaanse Republiek, waar presentatoren Kaj Gorgels en Monica Geuze vier Nederlandse koppels volgen tijdens hun zoektocht naar ware liefde. Blijven ze bij hun huidige partner of verlaten ze het eiland met een nieuwe vlam? Dat is de vraag waar we binnenkort het antwoord op zullen weten.

Annebel en René

De 25-jarige Annebel en de 27-jarige René zijn vijf jaar samen. Annebel is werkzaam bij een klantenservice, René werkt als beveiliger en personal trainer. De twee zijn toe aan de volgende stap en vragen zich af of ze voor elkaar de juiste zijn. René wil weten of hij zijn wilde haren kwijt is. Annebel heeft soms het idee dat René haar voor lief neemt. Genoeg reden voor de twee om zich op te geven voor de ultieme liefdestest.

Maris en Ivo

De 27-jarige Maris en de 28-jarige Ivo zijn maar liefst negen jaar samen. Maris is werkzaam als creative director en Ivo werkt als content marketeer. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens het uitgaan en vooral Maris is druk met hun toekomst. Al leeft Ivo liever met de dag. Dat maakt dat Maris soms twijfelt aan hun relatie, waardoor ze wil weten of ze gevoelens kan ontwikkelen voor een ander. Ivo hoopt dat Maris door haar deelname inziet dat hij de ware voor haar is.

Linde en Jan Sietse

De 24-jarige Linde en de 26-jarige Jan Sietse zijn nog maar een jaar samen, een prille liefde dus. Linde is woonbegeleider op een psychiatrische afdeling en Jan Sietse is ex-marinier. Hun liefde begon op Curaçao en het was meteen raak. De twee zijn wel allebei wat onzeker en jaloers en daar willen ze op Temptation Island aan werken.

Lees ook
Roshina Bagh (30) vertelt hoe het er echt aan toegaat achter de schermen van ‘Temptation island’

Iris en Whitney

De 27-jarige Iris en de 34-jarige Whitney zijn drie jaar samen. Iris werkt als beveiliger, Whitney als brandbeveiliger. De twee hebben tijdens hun drie jaar durende relatie al regelmatig te maken gehad met vertrouwensissues. Whitney hoopt op Temptation Island te bewijzen dat Iris hem kan vertrouwen. Voor dit stel geldt: erop of eronder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Tom Cornelissen, RTL Beeldbank