Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit zijn ze: de koppels die meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’

Dit zijn ze: de koppels die meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’

Dit zijn ze: de koppels die meedoen aan ‘Temptation Island: Love or Leave’

Nog even aftellen en dan start het nieuwe seizoen ‘Temptation Island’. De realityshow is in een nieuw jasje gestoken: vanaf nu doen ook Vlaamse koppels mee. Dit zijn ze.  

Vrijgezellen zoeken liefde

Het nieuwe format wordt nog een tikje spannender. De vrijgezellen zijn er namelijk niet meer op uit om relaties kapot te maken, maar om zelf de liefde te vinden. Blijven de stellen trouwen aan de partner met wie ze naar het eiland kwamen, of vinden ze een nieuw liefje die beter bij hun past?

Donna & Nico

Ze zijn al 2,5 jaar samen en hebben in die tijd al flink wat stappen gemaakt. Zo kochten ze een appartement en hebben Donna en Nico samen twee honden. Probleem: Nico heeft soms moeite met Donna’s jaloerse trekjes. In ‘Temptation Island: Love or Leave’ wil hij haar bewijzen dat ze hem kan vertrouwen. Trouwens: misschien komt Nico je bekend voor. Dat kan kloppen, want hij deed eerder mee aan ‘Ex on the beach: Double Dutch’.

Delphine & Bert

Ze lijken naar eigen zeggen totaal niet op elkaar, maar bewijzen al tien jaar lang dat opposites attract. Klein smetje op de relatie is dat Bert vier jaar geleden met een andere vrouw zoende en dat verborgen hield voor Delphine. Die misstap zorgt nog steeds weleens voor wrijving. Door mee te doen aan de realityshow, wil Bert bewijzen dat hij heus trouw kan blijven.

Wouter & Julia

Dit stel is al anderhalf jaar samen. De vonk sloeg over nadat ze elkaar leerden kennen via een datingapp. Ze hebben onderling nog wel wat vertrouwensissues. Bij Wouter heeft dat alles te maken met vervelende ervaringen in het verleden, bij Julia ligt het aan het feit dat hij niet altijd eerlijk tegen haar is geweest. In Temptation is het erop of eronder: Julia wil Wouter laten zien dat hij haar kan vertrouwen. Pas als hij all in is, wil ze een toekomst met hem bouwen.

Koen & Deborah

Temptation Island

Ze zijn al negen jaar samen, maar door een rommelige start zijn er wel wat hick-ups. In het begin hielden zowel Koen als Deborah er nog anderen op na. Daardoor is het vertrouwen nooit heel goed geweest. Daarnaast vragen ze zich allebei af er toch niet iemand rondloopt die beter bij hen past. Daar hopen ze in Temptation antwoord op te krijgen.

Nog even geduld: ‘Temptation Island: Love or Leave’ is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Videoland