Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze Teen Mom-ster is opnieuw zwanger

Deze Teen Mom-ster is opnieuw zwanger

Deze Teen Mom-ster is opnieuw zwanger

Een week geleden toonden we jullie nog hoe de baby’s van Teen Mom er momenteel uitzien, en nu komt Jenelle Evans met het nieuws dat ze in verwachting is van haar derde spruit. Het nieuws veroorzaakte echter weinig goede reacties en zelfs haar familie uitte kritiek op sociale media.

De 24-jarige Teen Mom-ster maakte het nieuws gisteren zelf bekend via haar Instagram-pagina. “Het is tijd om onze kleine meid Ensley Jolie Eason voor te stellen aan de wereld. Ze wordt verwacht op 28 januari en wij kunnen niet gelukkiger zijn met dit nieuws,” schrijft de zwanger Jenelle bij haar foto. Het zal voor Evans haar eerste dochtertje worden, naast zoontjes Jace en Kaiser, respectievelijk 6 en 1,5 jaar oud. De geboorte van dochtertje Ensley zal betekenen dat de ster 3 kinderen heeft bij 3 verschillende vaders. Haar familie en fans reageren alvast geschokt.  “Het is zielig. Drie kinderen met verschillende vaders voor je 25e, geen echte baan, geen educatie, geen talenten. Ik hoop dat ze op een dag beseft dat ze veel mensen pijn heeft gedaan“, schrijft haar (stief)zus op Facebook.

Ook haar fans zijn enorm kritisch en doorprikken de roze bubbel van het koppel. “Kan je niet gewoon samen zijn met een jongen zónder kinderen te krijgen?”, “En opnieuw kan de vader niet eerst met je trouwen” en “wow, de derde baby daddy al” zijn maar enkele reacties die op Instagram verschijnen.

Wij wensen het koppel alvast een fijne zwangerschap toe!

All three of my babies in one picture. 💋

Een foto die is geplaatst door Jenelle Evans (@j_evans1219) op

Lees ook:

Bron: Grazia