Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tatum Dagelet biecht op dat ze droomde over seks met Lil’ Kleine en het is hilarisch

Tatum Dagelet biecht op dat ze droomde over seks met Lil’ Kleine en het is hilarisch

Tatum Dagelet biecht op dat ze droomde over seks met Lil’ Kleine en het is hilarisch

Presentatrice Tatum Dagelet (43) duikt het bed in met een BN’er. Deze maand belandde ze met Jasper Demollin van het programma Streetlab tussen de lakens, maar – beetje jammer voor Jasper – aan hem biecht ze op dat ze daar toch liever met iemand anders had gelegen…

Lees ook
Rapper Lil’ Kleine nog niet helemaal over ex Monica Geuze heen

Sorry, Jasper

Nadat Jasper en Tatum een ‘bijzondere’ vertolking van ‘Er zat een klein zigeunermeisje’ hebben gedaan (zie jij je lach maar eens in te houden), valt het onderwerp op ‘voorspellende dromen’. Als Jasper vraagt of Tatum toevallig al heeft gedroomd over hun ontmoeting in bed, moet ze hem teleurstellen. “Nee, nog niet over jou. Wel over Lil’ Kleine, dat ik seks had met ‘m”, biecht ze op.

Dat kan écht niet

“Maar dat kan gewoon niet, die is gewoon 20”, praat ze haar stoute droom over de rapper tegenover Jasper goed. “Maar je kunt het toch gewoon proberen, om seks met hem te hebben?”, vraagt Jasper vervolgens. Tatum twijfelt zichtbaar, maar besluit dat dat toch écht geen goed idee is. “Dat zou m’n dochter (15) echt héél raar vinden. Want ik zou het natuurlijk wel vertellen thuis, want als het zover is dan schep je daar natuurlijk over op”, zegt Tatum droog zoals alleen zij dat kan.

Kriebelen

Oké. Geen Lil’ Kleine, dus (die overigens al 23 is, hoor Tatum #niksaandehand). Dan maar aan Jasper kriebelen, leek de eerstvolgende logische gedachte van de presentatrice. Bekijk het hilarische filmpje in bovenstaande video.

Beeld: Still uit video

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.