Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tanja Jess (55) woest op Roddelpraat: ‘Ik ben me rot geschrokken, deze mensen deinzen nergens voor terug’

Tanja Jess (55) woest op Roddelpraat: ‘Ik ben me rot geschrokken, deze mensen deinzen nergens voor terug’

Tanja Jess (55) woest op Roddelpraat: ‘Ik ben me rot geschrokken, deze mensen deinzen nergens voor terug’

Na het incident met Famke Louise, is nu ook Tanja Jess in conflict met juicekanaal Roddelpraat. Presentators Dennis Schouten en Jan Roos maakten afgelopen week in een YouTube-video bekend dat Tanja’s man Charly Luske vreemd zou gaan. Daarbij stelden ze dat de twee dan ook uit elkaar zouden zijn. Tanja reageert geschokt en vooral boos. 

Privézaken op straat

Eergisteren kreeg Tanja de video onder haar neus geschoven, waarin de mannen aannames doen over haar huwelijk en privézaken zomaar online gooien. In de video deelden ze ook een videofragment waarop Tanja’s man Charly snikkend de horen was. “Ik heb net Tanja gesproken. Ik zit er echt doorheen man, dit komt niet goed”, zei hij daarin.

Tanja is woest op Roddelpraat en wilde aanvankelijk niet reageren op de video. Ondanks haar woede, heeft ze gisteren toch besloten met een verklaring te komen. “Omdat andere media ermee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee,” vertelt ze op Instagram. Ze geeft aan zich rot te zijn geschrokken.

“Deze ‘mensen’ deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc… Ze lijken zich helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepste, donkere krochten van hun ziel”, reageert Tanja uit woede. Daarbij waarschuwt ze haar lezers waakzaam te zijn om ‘dit soort kanalen’ niet van content te voorzien.

Lees ook
Roddelpraat gaat in hoger beroep in de zaak tegen Famke Louise: ‘We winnen 100 procent’

Tanja’s verklaring

Vervolgens gaat Tanja, ondanks haar boosheid, toch in op de beschuldigingen van haar man. Zo vertelt ze dat Charly al langer met het probleem worstelt en weet ze ook waarom. Zo zegt ze dat Charly behoefte heeft aan bevestiging en daardoor bepaalde verleidingen niet kan weerstaan of soms zelf opzoekt. De twee zijn al 21 jaar samen en Tanja vertelt dat ze al langer afweet van zijn ‘extreem onveilige jeugd en zijn demonen en issues’. “Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen.”

Dat traject is al langer aan de gang, zo vervolgt ze. “Als je van iemand houdt, laat je diegene niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is.” Ze laat niet doorschemeren of het inderdaad klopt dat zij en Charly uit elkaar zijn. Ze delen al een lange geschiedenis en hebben bovendien twee kinderen samen. Dat houdt ze altijd met elkaar in verbinding, zegt ze. Omstandigheden waarin je niet zo makkelijk meer de knoop doorhakt dus. “Maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen”, vertelt ze overigens. Een zoektocht waar Tanja met haar gezin nog niet uit is.

In de toekomst geeft Tanja aan wellicht meer te willen delen over de situatie, maar voor nu geeft ze aan die zoektocht graag binnen de privacy van haar gezin af te willen leggen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD.nl | Beeld: Brunopress