Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Talkshow ‘M’ van Margriet van der Linden stopt vandaag en dit is waarom

Talkshow ‘M’ van Margriet van der Linden stopt vandaag en dit is waarom

Talkshow ‘M’ van Margriet van der Linden stopt vandaag en dit is waarom

De laatste aflevering van talkshow M wordt vrijdagavond 18 maart uitgezonden. Na 344 afleveringen stopt Margriet van der Linden (52). Ze vindt het genoeg geweest. Volgens Margriet is het tijd om nieuwe programma’s te ontwikkelen. In het weekend zal meteen de studio worden verbouwd.

Verklaring

In een verklaring meldt Margriet het volgende: “Ik ben er enorm trots op dat we echt een ander geluid hebben laten horen en dat we vele nieuwe mensen hen onderwerpen een podium hebben geboden. Ik dank iedereen die naar ons programma gekeken heeft en verheug me erop om de kijker bij een van mijn nieuwe programma’s terug te zien.”

Nieuwe programma’s zullen zeker volgen, want Margriet wil ‘nieuwe wegen bewandelen’.

Vroege avond

Sinds mei 2018 is talkshow te zien op NPO 1. Sinds het einde van De Wereld Draait Door zijn talkshows op de vroege avond geen kijkcijferhits meer. M was ook vroeg in de avond op tv, namelijk tussen 19:00 en 20:00 uur. Samen met De Vooravond, die inmiddels al is gestopt, zou talkshow M de grote opvolger moeten worden van DWDD.

Lees ook
Wat gebeurt er met het overgebleven gebak na een uitzending van ‘Heel Holland Bakt’?

‘Khalid & Sophie’

M’s studio wordt in het weekend meteen klaargestoomd voor een andere talkshow. Namelijk Khalid & Sophie, met Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Vanaf 21 maart is deze show elke werkdag te zien vanaf 19:00 uur op NPO 1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BrunoPress