Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tabitha deelt eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap: ‘Bedankt dat je zo prachtig transformeert’

Tabitha deelt eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap: ‘Bedankt dat je zo prachtig transformeert’

Tabitha deelt eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap: ‘Bedankt dat je zo prachtig transformeert’

Op 20 maart werd Tabitha (28) moeder van haar eerste kindje, dochter Imaya. Een kleine maand na de bevalling plaatst de zangeres eerlijke kiekjes van haar lichaam op Instagram. Hierbij bedankt ze haar lijf voor alles wat het voor haar en baby Imaya gedaan heeft.

Tabitha deelt eerlijke postpartum foto’s

Ze post de foto’s met de hashtag #postpartumbody. Hierbij schrijft ze een inspirerende ode aan haar lichaam: “Bedankt dat je nooit hebt opgegeven. Bedankt dat je ons gedragen hebt. Bedankt dat je zo prachtig transformeert. Bedankt dat je warm en liefdevol bent. Bedankt voor het mooiste cadeau wat ik me ooit heb mogen wensen. Bedankt voor alle mooie strepen die ik verdiend heb. Bedankt dat je zo sterk en krachtig bent. Bedankt lief wonderbaarlijk mooi lichaam voor al je schoonheid. Een lichaam waarin ik me ALTIJD thuis mag voelen.”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SAY VEGAN MORE OFTEN ? (@tabithamusik)

Reacties van volgers

Tabitha’s volgers reageren vol lof onder de foto’s. “Prachtig ben je!” en “Wat mooi hoe je dat schrijft!”, klinkt het. Daarnaast wordt de zangeres bedankt voor haar echtheid. Ook bekende moeders als Roxeanne Hazes en DJ Wef (moeder van Ronnie Flex’s dochtertje Nori) reageren enthousiast.

Lees ook
Zó veel liefde: Tabitha deelt dromerige moeder-dochterfoto’s met pasgeboren Imaya

Happy family

Eind oktober 2020 onthulde de zangeres haar zwangerschap met een prachtige zwart-witfoto van haar en haar vriend Mauron Vlaar (dít is de grote liefde van Tabitha). Op 20 maart 2021 kwam het meisje ter wereld, zo maakte de zangeres bekend op Instagram. Ze luistert voluit naar de naam Imaya Tabitha Vlaar. Als kers op de taart ging de geliefde van de zangeres – met wie ze ruim drie jaar samen is – op zijn knieën, zo maakte Tabitha eind februari bekend. Van het romantische aanzoek deelde ze een paar prachtige foto’s op Instagram.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress