Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Tabitha deelt lingeriefoto als reactie op haatcomments: ‘Is het geen tijd om af te vallen?’

Tabitha deelt lingeriefoto als reactie op haatcomments: ‘Is het geen tijd om af te vallen?’

Tabitha deelt lingeriefoto als reactie op haatcomments: ‘Is het geen tijd om af te vallen?’

Zangeres Tabitha (29) deelt een prachtige lingeriefoto op haar Instagram. In de fotoreeks deelt ze enkele haatcomments die zij de laatste tijd heeft ontvangen op haar Instapagina. Gelukkig stromen de liefdevolle reacties op deze post binnen.

Haatcomments

“Ik ben al enige tijd geleden bevallen en ik vraag mezelf af of het niet eens tijd wordt om af te vallen. Ik ben te dik, ik ben lelijk, het is nooit goed genoeg en niemand zit te wachten op dit lichaam. Soms vraag ik me af, waarom post ik dit soort foto’s eigenlijk”, begint Tabitha haar post. Echter is dit niet hoe Tabitha over zichzelf denkt. De tekst is samengesteld uit enkele haatcomments die ze ook als foto deelt.

Tabitha eindigt haar post met: “Gelukkig voel ik mij niet echt zo en omarm ik mezelf zoals ik ben, maar dit zijn helaas wel het soort comments die ik, en vele andere vrouwen met mij, weleens krijgen. Wist je dat 1 op de 2 vrouwen in Nederland weleens te maken heeft gehad met bodyshaming?”

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door WOFE ♀ (@tabithamusik)

Lees ook:
Tabitha deelt eerlijke foto’s van lichaam na zwangerschap: ‘Bedankt dat je zo prachtig transformeert’

Reacties

Gelukkig ontvangt Tabitha nu lieve comments onder haar prachtige lingeriefoto. Zo schrijft Jim Bakkum: “#mooizoalsjebent weet je nog?” Ook TikTokster Duncan Tromp schrijft: “Nou, met jou wil ik wel een beschuitje eten hoor, vriendin.” Daarnaast verschijnen er veel hartjes en andere supportende reacties. Veel volgers van Tabitha schrijven dat ze schrikken van de haatcomments en delen hun eigen ervaringen met bodyshaming.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress