Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Slechts 5 maanden na sprookjeshuwelijk: ‘man Sylvie Meis gespot op datingsite voor getrouwde mensen’

Slechts 5 maanden na sprookjeshuwelijk: ‘man Sylvie Meis gespot op datingsite voor getrouwde mensen’

Slechts 5 maanden na sprookjeshuwelijk: ‘man Sylvie Meis gespot op datingsite voor getrouwde mensen’

Alles lijkt bij Sylvie Meis (42) en Niclas Castello (42) in een sneltreinvaart te gaan. In het voorjaar van 2019 leerden de twee elkaar kennen, een paar maanden later kondigden ze aan te gaan trouwen en nog geen jaar later stapte het stel in het huwelijksbootje. Zo rap als hun liefdesleven tot nu toe verlopen is, lijkt ook de eerste donkere wolk te ontstaan. De kersverse man van Sylvie zou namelijk gespot zijn op een datingsite.

Gaat Sylvie’s man vreemd?

Na een paar mislukte relaties vond Sylvie opnieuw de liefde bij Niclas. Afgelopen september beloofden ze elkaar eeuwige trouw, maar het lijkt er inmiddels op dat de kunstenaar zich daar niet helemaal aan houdt. Althans, als we laatste geruchten mogen geloven.

Screenshots

Volgens Privé heeft het Duitse blad InTouch screenshots in handen waarop te zien is dat Niclas niet genoeg heeft aan Sylvie. Hij zou zich namelijk hebben ingeschreven bij een datingplatform dat bedoeld is voor getrouwde mensen. “Het leven is kort, begin een affaire”, luidt het motto van de bewuste site. Deze is dan dus ook vergelijkbaar met een Second Love en Victoria Milan die we in Nederland kennen.

Persoonlijke foto’s

Het zou natuurlijk kunnen dat iemand zich voordoet als Niclas, maar het Duitse tijdschrift beschikt ook over foto’s van het account. En deze zijn behoorlijk persoonlijk: op een daarvan poseert hij zelfs naast een van zijn kunstwerken. De man van Sylvie zou te vinden zijn onder de schuilnaam ExpressYourself, maar het is onduidelijk of hij nu nog actief is op de site.

Geen reactie

Saillant detail: Niclas vroeg InTouch om passages uit het verhaal te halen en weg te strepen. Maar een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden en op de screenshots is genoeg te zien. Het management van Sylvie zelf heeft vooralsnog niet gereageerd, zo meldt Shownieuws.

Liefde

Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Lees ook
Sylvie Meis kan haar geluk niet op: zoon Damiàn is weer thuis in Hamburg

Huwelijk in Florence

In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het “de mooiste dag van haar leven”. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij ergerde zich volgens Weekend “groen en geel” tijdens zijn trouwdag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram