Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie na geruchten over overspel van kersverse man: ‘We laten elkaar erg vrij’

Sylvie na geruchten over overspel van kersverse man: ‘We laten elkaar erg vrij’

Sylvie na geruchten over overspel van kersverse man: ‘We laten elkaar erg vrij’

Slechts vijf maanden na het Italiaanse sprookjeshuwelijk van Sylvie Meis (42) en Niclas Castello (42) lijkt het alweer de verkeerde kant op te gaan tussen de twee. Eind vorige maand kwam naar buiten dat de kersverse man van Sylvie gespot zou zijn op een datingsite voor getrouwde mensen; het Duitse blad ‘InTouch’ had zelfs beeldmateriaal in handen. Op dat moment besloot de presentatrice haar lippen stijf op elkaar te houden, maar nu lijkt ze indirect tóch te reageren op de geruchten.

Níets aan de hand tussen Sylvie en kersverse man

Als we Sylvie mogen geloven, is er geen vuiltje aan de lucht wat betreft haar relatie met Niclas. Ze geniet dan ook juist van al het samen zijn vanwege de huidige coronasituatie. “De lockdown kwam vlak nadat we trouwden. Het was super dat we die wittebroodsweken ook echt samen thuis konden zijn, vooral omdat Damiàn [de zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie, red.] net naar Denemarken was vertrokken”, vertelt de blondine in Grazia. “Gewoon even samen eten, Netflix kijken en een kop thee drinken.”

Elkaar vrijlaten

Het is echter niet zo dat Sylvie en Niclas 24/7 hun tijd samen doorbrengen. Volgens miss Meis laten ze elkaar namelijk ook erg vrij. “Doordeweeks is hij vaak in zijn atelier, dat uren verwijderd ligt van Hamburg, en ik doe mijn werk hier.”

Liefde

Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Lees ook
Slechts 5 maanden na sprookjeshuwelijk: ‘man Sylvie Meis gespot op datingsite voor getrouwde mensen’

Huwelijk in Florence

In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het “de mooiste dag van haar leven”. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij ergerde zich volgens Weekend “groen en geel” tijdens zijn trouwdag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram