Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis openhartig over leven met borstkanker: ‘Op een slechte nacht moest ik 50 keer overgeven’

Sylvie Meis openhartig over leven met borstkanker: ‘Op een slechte nacht moest ik 50 keer overgeven’

Sylvie Meis openhartig over leven met borstkanker: ‘Op een slechte nacht moest ik 50 keer overgeven’

Twaalf jaar geleden kreeg Sylvie Meis vreselijk nieuws te horen: ze had borstkanker. Het was de moeilijkste tijd in haar leven, vertelt ze in een openhartige video.

‘Nachtenlang overgeven’

“Ik word er een beetje emotioneel van als ik erover spreek”, begint Sylvie de persoonlijke video die ze deelt op haar YouTube-kanaal. De diva praat vrijwel nooit over privékwesties, daarom is het bijzonder dat ze zo openhartig is. “Het was de moeilijkste tijd in mijn leven.” Sylvie had dagen dat ze nergens zin in had en haar bed niet uit kwam. Dat was vooral wanneer ze een heel slechte nacht achter de rug had. “Ik moest dan vijftig keer overgeven.”

Make-up als hulpmiddel

Op dagen dat ze wel energie had, maakte ze er het beste van. Ze deed dan make-up op, wat in die tijd een goed hulpmiddel was om zich beter te voelen. Dat wil Sylvie ook meegeven aan vrouwen die nu iets soortgelijks doormaken. “Doe iets op dat eruit knalt, dat geeft je een geweldig gevoel”, adviseert de diva. Ze doelt op een opvallende lipkleur of vrolijke oogschaduw.

Lees ook
Slechts 5 maanden na sprookjeshuwelijk: ‘man Sylvie Meis gespot op datingsite voor getrouwde mensen’

Mindset

In de moeilijkste periode uit haar leven is Sylvie positief gebleven. Ze is ervan overtuigd dat die mindset heeft geholpen om de ziekte te doorstaan. “Als ik een positieve instelling heb dan kan ik alles overwinnen wat er in mijn leven op mijn pad komt”, aldus Sylvie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: STORY | Beeld: Still