Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo moeder, zo zoon: Sylvie Meis deelt zeldzame foto met zoon Damián (14)

Zo moeder, zo zoon: Sylvie Meis deelt zeldzame foto met zoon Damián (14)

Zo moeder, zo zoon: Sylvie Meis deelt zeldzame foto met zoon Damián (14)

Zelden is de inmiddels al veertienjarige zoon van Sylvie Meis (43) op haar sociale media te zien. Bij hoge uitzondering heeft de presentatrice nu toch een foto gedeeld met Damián, die als twee druppels op zijn moeder blijkt te lijken.

Verrassing

Sylvie verraste haar fans met het kiekje dat ze zondag deelde. Damián verschijnt namelijk vrijwel nooit op haar sociale media. Een bewuste keuze, bedoeld om hem te beschermen tegen de paparazzi. “Als ik foto’s deel, gooi ik al mijn rechten op straat”, zei ze eerder over de maatregel in blad Grazia.

Zoon Damián

Het is een hele tijd geleden dat de diva een recente foto van haar zoon op internet slingerde. Op Moederdag maakte ze een uitzondering. “Jouw moeder zijn is het grootste cadeau in mijn leven”, schrijft ze. “Ik houd meer van jou dan woorden kunnen beschrijven.” Ook bedankt ze haar eigen moeder. “Fijne Moederdag aan mijn moeder die ik bedank voor haar onvoorwaardelijke liefde en dat ze mij heeft grootgebracht als een krachtig persoon. Ik hou van je, mama!”

Bruiloft

Damián vervulde een belangrijke rol op de bruiloft van zijn moeder, die vorig jaar september plaatsvond. Aan de arm van haar broer Daniël en diens echtgenoot Marcel Abbringh schreed Sylvie naar het altaar. Zoon Damián nam het de laatste meters over om zijn moeder officieel weg te geven aan Niclas en dat was voor beiden een emotioneel moment. De liefdevolle blikken tussen moeder en zoon zeiden meer dan duizend woorden: hun liefde is onvoorwaardelijk.

Lees ook
Lief! Dit is hoe Sylvie Meis er als klein meisje uitzag

Naar Denemarken

In het verleden werd Sylvie vaak verweten dat Damián bij haar niet op de eerste plaats zou komen. Volgens criticasters was Sylvie vooral bezig met zichzelf én de vele mannen die de revue passeerden. En toen vertrok Damián onlangs ook nog naar Denemarken om bij zijn vader en diens nieuwe liefde Estavana Polman te gaan wonen. Maar dat de band tussen haar en Damián helemaal niet zo broos is als weleens wordt beweerd, bewezen de twee op Sylvie’s Grote Dag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Bron: Story | Beeld: Getty Images