Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis spreekt zicht enthousiast uit over Rafael’s vriendin Estavana: ‘Ik doe alles voor haar’

Sylvie Meis spreekt zicht enthousiast uit over Rafael’s vriendin Estavana: ‘Ik doe alles voor haar’

Sylvie Meis spreekt zicht enthousiast uit over Rafael’s vriendin Estavana: ‘Ik doe alles voor haar’

Het is niet vanzelfsprekend dat je een goede band opbouwt met de nieuwe vriendin van je ex-man. Maar bij Sylvie Meis en Estavana Polman was er geen sprake van haat en nijd. Al snel nadat Rafael de liefde had gevonden bij de handbalster, creëerden de twee vrouwen ook een fijne relatie. Als Estavana op haar verjaardag indirect hulp vraagt aan Sylvie, kan de diva het ook niet laten om daar meer dan enthousiast op te reageren.

Sylvie Meis helpt Estavana Polman

Op 5 augustus werd handbalster Estavana Polman 29 jaar. RTL Boulevard besloot bij haar langs te gaan en daar kwam het onderwerp ‘Sylvie Meis’ ook eventjes aan bod. Zo zou Polman best wel eens door de ex-vrouw van Rafael opgemaakt willen worden. Sterker nog: ze noemt de presentatrice zelfs de nieuwe Mari van de Ven, oftewel Sylvie van de Ven. En die kans laat Meis dan ook niet aan haar voorbij gaan.

Verjaardagsliedje van Sylvie

In een interview met RTL Boulevard komt Meis terug op het voorstel van de handbalster. “Ze was jarig, dus ik ging haar FaceTimen en ben eerst gaan zingen. Dat doe ik niet bij iedereen”, vertelt Sylvie vrolijk. “Maar ik weet dat zij dat wel kan waarderen.”

Lees ook
Tikkeltje awkard? Sylvie Meis doet opmerkelijke uitspraken over Rafael’s vriendin Estavana

Make-up workshop

Dan vertelt Sylvie verder over haar nieuwe benaming. “Estavana zei: ‘je moet er niet raar van opkijken dat je op internet ziet dat ik zeg dat je de nieuwe Sylvie van de Ven bent.'” Dat deed Meis ook niet, want blijkbaar had de presentatrice zelf ook al haar beautyskills aangeboden. “Het grappige is toen Damian jarig was, waren we allemaal in Denemarken. Toen hadden we het over make-up en toen zei ik nog: ‘als je het wil kan ik je heus wel een keertje opmaken, dan geef ik je tips.'”

Vriendinnen

De band tussen de twee vrouwen is dan ook enorm goed te noemen. “Ik ben dol op die vrouw, dus ik doe alles voor haar”, zegt Meis. “Dus als zij wil dat ik haar op ga maken, ga ik haar opmaken,” sluit Sylvie stellig af.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana)

Bron: Story | Beeld: Brunopress