Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sylvie Meis vertelt over cosmetische ingrepen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers’

Sylvie Meis vertelt over cosmetische ingrepen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers’

Sylvie Meis vertelt over cosmetische ingrepen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers’

Dat Sylvie Meis de natuur soms een handje helpt, is niks nieuws. Twee jaar geleden vertelde ze namelijk al dat ze gelfillers gebruikt in haar gezicht. In een interview onthult ze nu dat ze een nieuwe ingreep heeft ondergaan en wel voor het volgende.  

Lippen laten doen

In een interview in het tijdschrift JAN laat ze weten dat ze voor de opnames van Love Island iets aan haar lippen heeft laten doen. Sylvie presenteert de Duitse versie van het realityprogramma en heeft zich dan ook laten helpen door een Duitse arts: Dr. Emi Arpa. “Ik heb mijn lippen laten opspuiten”, vertelt ze in het interview.

Maar dat is niet het enige. Ook laat Sylvie weten dat ze, sinds ze veertig is, vaak de vraag krijgt hoe ze het toch doet, er zo uit blijven zien. De presentatrice schroomt niet om daar eerlijk over te zijn. Vaak beantwoordt ze de vraag door te zeggen ‘slapen, sporten, gezond eten en water drinken’. En dat doet ze ook allemaal, vertelt ze. “Alleen het is ook weleens fijn om te zeggen: ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik dat wat je nu ziet bereiken.”

Lees ook
Sylvie Meis apetrots op zoon Damián die gaat spelen voor het Nederlands elftal: ‘Trotse mama’

Deel van beauty routine

Dat Sylvie niet vies is van fillers liet ze twee jaar geleden al weten op Instagram. Dit vooral omdat ze destijds ambassadeur was geworden voor een merk van injecteerbare fillers. Volgens Sylvie was het toen tijd om daar openlijk over te spreken.

In een gesponsorde post op Instagram liet ze weten dat ze de fillers van het bedrijf zelf ook gebruikte. Sterker nog, voor de presentatrice waren ze een onderdeel van haar beautyroutine. “Je kunt lijntjes en rimpels wegwerken, je wangen en lippen groter maken, je kaaklijn scherper maken en nog veel meer”, aldus Sylvie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress