Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Brak Bart haar hart? Sylvie Meis reageert voor het eerst op breukgeruchten

Brak Bart haar hart? Sylvie Meis reageert voor het eerst op breukgeruchten

Brak Bart haar hart? Sylvie Meis reageert voor het eerst op breukgeruchten

Hoewel Sylvie Meis eind maart nog liet weten dat het “hartstikke goed” ging tussen haar en Bart, lijkt het erop dat de liefde nu alweer is bekoeld. In een interview met de Duitse media doet de presentatrice een boekje open over haar huidige relatiestatus.

In oktober werden de twee verliefd na een ontmoeting op de set van de film Misfit, twee maanden later bevestigden Sylvie en Bart hun relatie en half maart verschenen ze voor het eerst samen op de rode loper. Bovendien verklapte een insider eind november dat de blondine haar nieuwe vlam al had voorgesteld aan haar zoon Damián. “Als ze had getwijfeld over haar relatie met Bart, of hij niet meer was dan een scharrel, had ze hem al naar huis gestuurd voor Damián thuiskwam. Maar dat deed ze bewust niet”, aldus de bron destijds.

Lees ook
Zien: Sylvie Meis deelt zeldzaam kiekje zónder make-up

Voorbij

Toch mocht het niet baten. “We hebben een heerlijke tijd gehad samen, maar sinds een paar weken is onze relatie voorbij”, zegt Sylvie tegen Bunte. Vorige week kwam het gerucht naar buiten dat het koppel uit elkaar zou zijn, waarna de ex van Rafael van der Vaart zónder Bart haar 41ste verjaardag zou hebben gevierd.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP, Instagram