Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wát?! Sylvie Meis springt uit ‘Masked Singer’-pak en die zagen we echt níet aankomen

Wát?! Sylvie Meis springt uit ‘Masked Singer’-pak en die zagen we echt níet aankomen

Wát?! Sylvie Meis springt uit ‘Masked Singer’-pak en die zagen we echt níet aankomen

Eén van de best bekeken programma’s van dit moment is zonder twijfel ‘The Masked Singer’. En niet alleen in Nederland, maar ook in de VS, België en Duitsland draait de geruchtenmolen over wie er in de pakken zit momenteel op volle toeren. En in die laatste variant sprong deze week een wel héél opmerkelijke BN’er uit één van de pakken.

Sylvie’s masker

De pas getrouwde Sylvie Meis is zo’n vrouw van wie je denkt: neeee… die gaat echt nóóit meedoen aan iets als The Masked Singer. En tadaaa, toen zette Sylvie ineens haar alpaca-masker af in de Duitse versie van de show! Een onthulling die wij absoluut niet aan zagen komen.

Hints

De hints waar de drie juryleden – van wie alleen Bülent Ceylan het goed raadde – het mee moesten doen? Nou, achter de alpaca ging een influencer schuil, met een voorliefde voor mode en voor wie ‘de hele wereld een catwalk is’. Plus: ze heeft hele kleine voetjes, maat 36. Verder trekt ze sla en meloen slecht, maar gaat ze behoorlijk goed op hamburgers en ananas. Ze begint haar dagen met koffie, toast en een blik op haar telefoon. Het grootste nadeel voor de alpaca om mee te doen aan de show: ze verpest hiermee haar kapsel.

Lees ook
Tikkeltje awkard? Sylvie Meis doet opmerkelijke uitspraken over Rafael’s vriendin Estavana

Stylish alpaca

Na de onthulling deed de in Duitsland beroemde Nederlandse uitgebreid haar verhaal over het avontuur. “Het was zo leuk, zo mooi”, reageerde de tv-ster na de onthulling. “Ik wilde altijd al iemand anders zijn en waar kun je dat beter doen dan bij The Masked Singer?” Bekijk de onthulling en enkele optredens van Sylvie in haar pak – dat overigens iedere week veranderde – hieronder.

Heb jij al door wie er in de pakken van de Nederlandse variant schuil gaan? Dit zijn de laatste verdenkingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

De onthulling:

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still