Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat! Suzan en Freek geven volledige budget voor videoclip uit aan vakantie in Italië

Wat! Suzan en Freek geven volledige budget voor videoclip uit aan vakantie in Italië

Wat! Suzan en Freek geven volledige budget voor videoclip uit aan vakantie in Italië

Het muzikale duo Suzan en Freek bracht afgelopen vrijdag het nieuwe nummer Kwijt uit, inclusief videoclip. Wat blijkt: ze hebben het volledige budget voor de videoclip opgemaakt aan een vakantie in Italië. Met een camera in de hand vertrokken ze naar het mooie Toscane om beelden te schieten voor een muziekvideo. Beste besluit ooit! 

Het voelde niet als werken

Zangers Suzan en Freek vonden het een slim idee om het budget voor het nieuwe nummer en videoclip te gebruiken voor een leuke vakantie en deze zelf te gaan filmen. Voor de kersverse verloofden voelden het haast niet als werken. Ze pakten gewoon af en toe de camera erbij en filmden de leukste momenten die ze meemaakten.

“We waren er helemaal niet zo veel mee bezig. Het voelde vooral als het af en toe iets vastleggen van onze vakantie.” En daarbij was Freek als een kind zo blij dat hij eens met een drone mocht vliegen. “Echt zo’n jongensding”, vertelt Suzan aan NU.nl.

In een bubbel

“Het gaat over hoe lekker het is om soms even samen in een bubbel te gaan en je van de rest van de wereld af te sluiten”, zegt Freek over hun nieuwe nummer. “Ons werk speelt zich ook veel online af, op Instagram bijvoorbeeld. Het is fijn om even de telefoon uit te kunnen zetten en op elkaar en het nu te focussen”, voegt Suzan hier aan toe.

In de videoclip is dan ook te zien hoe de tortelduifjes verschillende tripjes maken door de warme Italiaanse streek, maar dat ze ook vooral veel relaxen. Een ideale werkvakantie dus.

Lees ook
Bibi Breijman geniet van welverdiende vakantie met gezin

Release datum

Een maand nadat het vrolijke nummer geschreven was, deelden Suzan en Freek het met de rest van de wereld. “We willen nummers niet te lang laten liggen en te veel nadenken over wat slim is qua release. We willen maken en uitbrengen wat we op dat moment zelf tof vinden. Als je te lang wacht, is het nummer misschien al niet meer accuraat qua gevoel, en Kwijt is een nummer dat perfect bij het einde van de zomer past”, zegt Suzan.

En dat is te zien aan de hoeveelheid streams die het nummer in een aantal dagen al heeft binnengehaald. Het is nu ruim 400.000 keer beluisterd en de komende dagen zal dit nog vast en zeker toenemen.

De zomervakantie is dan wel voorbij, maar met dit nummer kun je nog even nagenieten van de afgelopen zonnige weken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress