Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Journalist Suus Ruis vól verbazing over het kersverse koppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Journalist Suus Ruis vól verbazing over het kersverse koppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Journalist Suus Ruis vól verbazing over het kersverse koppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Speciaal voor Flair schrijft journalist Suus Ruis wekelijks een zalige column over (show)nieuws dat haar opviel en waar ze gewoon over móest schrijven. Deze week stort ze zich op de kersverse relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild.

“Met al die showbizz-scheidingen in 2019 zou je bijna vergeten dat er ook nog celebs zijn die gewoon bij elkaar blijven, of die zomaar ineens dikke vette verkering met elkaar blijken te hebben. Dat laatste is extra heerlijk als het mensen betreft die TOTAAL niet bij elkaar passen. Zeg maar dat Kylie Jenner ineens thuiskomt met Arie Ribbens. In de categorie ‘die zag ik effe niet aankomen’ valt het kersverse koppel Ruud de Wild en Olcay Gulsen.

Interviews

Jaren geleden interviewde ik Olcay samen met nog een paar vrouwelijke kopstukken uit het zakenleven. Ze torende drie koppen boven me uit op Supertrash-stiletto’s met zilveren naaldhak, en had drie assistenten bij zich die voordat ik mijn recorder aanzette, het woord voor haar deden. Ze liep tijdens het interview 18 keer weg om een belangrijk telefoontje aan te nemen.

Nadat ik mijn interview had uitgetikt, was Olcay niet echt meer top of mind bij mij. Dat werd ze pas weer als zalige (dat geef ik toe) kandidaat in Wie is de Mol? en nu natuurlijk met Ruud. Want niet alleen begrijp ik helemaal niks van deze combinatie, de bekendmaking van de verkering was heerlijk ongemakkelijk. En ik doe het erg goed op ongemakkelijk en tenenkrommende plaatsvervangende schaamte – daarom kon ik ook geen genoeg krijgen van het ‘Mag ik een knuffeltje?’-moment van Edwin de Roy van Zuydewijn en Margarita.

‘Ruud was even vergeten tegen Olcay te zeggen dat hij met de billen bloot zou gaan’

Zoals het goede BN’ers betaamt, deden ze in eerste instantie een Wendy en Erlandje en werd de relatie ontkend. Nee joh, ze waren alleen maar vrienden en konden goed met elkaar praten. Totdat Ruud aan Albert Verlinde toegaf dat hij en Olcay wel degelijk een setje waren. Hij was alleen even vergeten tegen Olcay te zeggen dat hij met de billen bloot zou gaan. Of hij was op dat moment in zijn hoofd al een stukje verder dan Olcay, dat kan natuurlijk ook. Olcay zei namelijk vlak daarna bij RTL Boulevard dat ze het ‘gewoon leuk’ hadden, en dat ze dat geen relatie wilde noemen. Awkward.

Lees ook
Journalist Suus Ruis smúlt van de soap rondom Frank Masmeijer

Weekblad Story had heel snel daarna dé foto van het kersverse koppel. De tortelduiven liepen op straat, ongeveer een meter uit elkaar. Geen ineengestrengelde vingers, geen kus, geen liefdevolle blikken naar elkaar, niks. Alleen maar Olcay die in de camera keek alsof ze door een beul naar het schavot werd geleid.

Een paar maanden

Blijkbaar ben ik niet de enige die het een wonderlijk koppel vindt. Volgens de bladen zeggen ‘ingewijden’ ook dat deze verkering gedoemd is te mislukken. Niet alleen omdat Olcay altijd haar zin wil krijgen en egocentrisch is (haar woorden) en omdat ze eigenlijk liever met Ruben Nicolai had gewild, maar ook omdat ze ooit in een interview zei dat ze niet van seks houdt – ze vindt het vies en heeft er geen geduld voor. Ruud daarentegen lust er wel pap van, daar is hij altijd open over geweest. Waarschijnlijk is deze kwestie meteen de verklaring van de blik van Olcay voor de Story-fotograaf. Ik geef het tot de zomer. Maar misschien ben ik gewoon een zure, cynische muts. Daarom heb ík ook geen verkering.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Suus Ruis | Beeld: ANP