Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nostalgie ten top: komen de Sugababes weer bij elkaar?

Nostalgie ten top: komen de Sugababes weer bij elkaar?

Nostalgie ten top: komen de Sugababes weer bij elkaar?

Van ‘Round Round’ tot ‘Push The Button’ en ‘Hole In My Head’: het kán haast niet anders dan dat ook jij de hits van de Sugababes grijs hebt gedraaid vroeger. Voor alle fans is er verrassend genoeg goed nieuws, want het lijkt erop dat de meidengroep weer bij elkaar komt. Er werd namelijk een vrij cryptische tweet het internet op geslingerd die dit nieuws suggereert. 

Verjaardag

In 2019 kwam de originele groep weer heel even bij elkaar in The Graham Norton Show. Daarin kondigden Keisha Buchanan, Mutya Buena en Siobhán Donaghy aan dat ze met een ‘speciaal project’ bezig waren voor de twintigste verjaardag van hun debuutalbum One Touch. Deze verjaardag werd vorig jaar gevierd, zonder ‘speciaal project’ waarvan wij op de hoogte waren. Maar dit was natuurlijk ook het jaar dat alles in lockdown zat, dus misschien hebben we het nog wel tegoed.

Theorieën

De cryptische tweet, die op 8 mei op Twitter verscheen, zorgt ervoor dat er weer heel wat theorieën verschijnen van fans. En nu moeten we zeggen: de theorie dat de Sugababes (al is het maar voor één keer) weer (even) bij elkaar komt, klinkt ons als muziek in de oren.

Twenty

In de tweet zien we de naam ‘Sugababes’ voorop staan en is er pianomuziek te horen. Verder staan er drie emoji’s bij, die overduidelijk de dames van Sugababes moeten voorstellen. Ook wordt er een link naar hun website gedropt. Als je hierop klikt, kom je op een pagina waarop je je kunt inschrijven voor een mailinglist. Hier zien we ook ‘twenty’ staan, wat kan verwijzen naar die beruchte twintigste verjaardag van hun album.

Lees ook
Meidenhuis! Zangeres Shary-An en vriendin ouders geworden van prachtige dochter

Can’t wait

Wat het ook zal zijn, wij kunnen in ieder geval niet wachten op de uitkomst hiervan. De kans is groot dat er in 2021 iets groots staat de wachten voor de Sugababes – en hun fans. Wellicht een comeback tour of een nieuw album?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Getty Images