Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bettina Holwerda deelt échte strandfoto: ‘In oude onderbroek bij gebrek aan badkleding’

Bettina Holwerda deelt échte strandfoto: ‘In oude onderbroek bij gebrek aan badkleding’

Bettina Holwerda deelt échte strandfoto: ‘In oude onderbroek bij gebrek aan badkleding’

Bettina Holwerda, de vrouw van Jim Bakkum, laat op haar Instagram graag het echte leven zien. Zo ook nu weer: ze post een foto van zichzelf op het strand, in een zwarte onderbroek, niet poserend. Haar caption is hilarisch en ze krijgt een hoop complimenten van haar volgers. 

Nonchalant op het strand

Op de foto is te zien hoe Bettina op het strand staat. Handen in haar zij, zwart hempje aan en (zo is te lezen in de caption) een oude zwarte onderbroek van haar man voor vrouwen aan. Een probleempje met een te laat geleverde badkledingbestelling, zo leren we uit een eerdere post.

Herkenbare caption bij strandfoto Bettina Holwerda

Ze deelt twee foto’s, een ‘echte’ en eentje waarbij ze duidelijk wat meer best heeft gedaan voor haar pose. Dat is ook te lezen in de caption: “Even een geënsceneerde demonstrantie van de u vast en zeker welbekende ik-sta-op-het-strand-de-boel-te-overzien-en-heb-daarbij-ferme-armen-in-de-zij-en-het-kruisgedeelte-ietwat-naar-voren-gekanteld-zodat-mijn-kont-gaat-hangen-en-mijn-buik-een-ballon-wordt.” Bij foto twee: “Neuh, dat beviel me niet echt, heb ik net aan der lijve ondervonden. Ik sta liever rechtop, totaal niet overbewust met m’n voet op de teen om lengte te creëren. Als de intens sierlijke meid die ik ben. In een oude onderbroek voor vrouwen van m’n man (yep, je leest het goed).”

Tekst gaat verder onder post.

Uitgroei waar Shakira jaloers op is

Niet alleen haar pose en badkleding wordt door haarzelf op de hak genomen, ook haar coupe moet eraan geloven: “En oh, Shakira heeft gebeld, ze wil haar uitgroei terug.” Ze sluit de post af met een mooie boodschap voor iedereen: “Mocht die eerste nou je favo pose zijn, go for it! Omarm ‘m en roch die pose. Sun’s out (hang)buns out! Wees trots! Wees gelukkig! Dat idee. Groetjes.”

Lees ook:
Bettina Holwerda geeft advies aan jongere zelf na ‘klein traumaatje’

Reacties op strandfoto Bettina Holwerda

En daarmee slaat ze de spijker op z’n kop, zo zien we in de reacties. “Wat ben jij een heerlijk mens!” en “O my, love you! Wat een heerlijke eerlijkheid! Ik had m’n ‘overwinning’ 3 weken terug… Ik ging naar het strand met kids en dacht zomaar ‘ik trek de boel uit en zit hier gewoon in m’n bikini.” Een volger heeft doorgehad dat de foto gemaakt werd: “Gespot vanmiddag op t strand tijdens deze foto maken & even credits naar Jim voor her fotograaf spelen op dit moment, moest er wel even om lachen. En je rockte die oude vrouwenonderbroek gewoon, hoor!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress