Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Knap! Stijn Fransen pronkt met al flink gegroeide buik op zeldzame ‘baby belly update’

Knap! Stijn Fransen pronkt met al flink gegroeide buik op zeldzame ‘baby belly update’

Knap! Stijn Fransen pronkt met al flink gegroeide buik op zeldzame ‘baby belly update’

Ongeveer een maand geleden maakte Stijn Fransen (30) prachtig nieuws bekend: de voormalige ‘GTST’-ster is in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram bracht ze toen haar beginnende babybuik in beeld, maar hoe staat het daar nu mee? De blondine geeft een ‘baby belly update’ en te zien is dat haar buik alweer flink is gegroeid.

Babybuik Stijn Fransen

In haar Instagram Stories brengt Stijn in beeld hoe ze er nu uitziet. Op de boomerangbeelden draagt ze een strakke outfit, waardoor haar buik nóg beter te zien is. Inmiddels is de actrice zo’n 25 weken zwanger.

De tekst gaat verder onder de foto.

stijn fransen baby belly update instagram stories

‘GTST’-babyboom

In maart maakte Stijn bekend in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje. “Coronakilo’s? Nee hoor, want al twintig weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik. Dit is officieel het grootste project waar ik ooit aan begonnen ben, hihi. Wat is zwanger zijn onwijs bijzonder”, schreef ze bij een prachtige foto. Ze is overigens niet de enige (voormalige) GTST-ster die binnenkort een baby krijgt. Ook Robin Martens (Rikki de Jong in de soap) is momenteel zwanger, net als Marly van der Velden (Nina Sanders). Daarnaast verwacht Ferri Somogyi een tweeling.

Lees ook
Dit is de mysterieuze vriend van de zwangere Stijn Fransen

Mysterieuze vriend

Toen Stijn onthulde in verwachting te zijn, stroomden de felicitaties binnen. Daarnaast werd één specifieke vraag veelvuldig gesteld. Want wie o wie is de vriend van de actrice, met wie ze haar eerste kindje krijgt? Als antwoord daarop showde ze Siegfried, die nauwelijks op haar Instagram-feed voorbij komt, vol trots.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Beeld: Brunopress, Instagram @stijn_fransen