Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spoiler alert: dit stel uit ‘MAFS’ is mogelijk uit elkaar volgens kijkers

Spoiler alert: dit stel uit ‘MAFS’ is mogelijk uit elkaar volgens kijkers

Spoiler alert: dit stel uit ‘MAFS’ is mogelijk uit elkaar volgens kijkers

Helaas zijn sommige huwelijken in MAFS niet gelopen zoals gehoopt. Maar, niet getreurd. Er zijn een aantal koppels waarbij het wél soepel lijkt te verlopen. Echter zijn de kijkers achter een ‘aanwijzing’ gekomen. Het lijkt erop dat één van de koppels toch een punt heeft gezet achter hun huwelijk.

Geen trouwring

Rowan is zonder trouwring gezien. Dit heeft voor veel reuring gezorgd bij de kijkers. Het lijkt erop dat alles van een leien dakje gaat bij Astleigh en Rowan. Echter is Rowan op het Amsterdam Wine Festival met vriendinnen gezien zonder trouwring. Dit zorgde voor opschudding onder de kijkers van Married at First Sight. Een duidelijke betekenis hoeft dit nog niet te hebben. De kandidaten van MAFS mogen tijdens de uitzendingen hun trouwringen niet dragen in het openbaar. Dit doen ze om de afloop nog geheim te houden.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Een time-out voor MAFS-koppel Sander en Astrid: ‘Ik maak me er wel een beetje zorgen om’

Nog een aanwijzing

Als kers op de kaart kwam er nog een aanwijzing om de hoek kijken. Dit leek echter wel definitief een slechte afloop. Het is namelijk zo dat Astleigh en Rowan elkaar niet meer op Instagram volgen. Elkaar taggen in foto’s die ze plaatsen over de uitzendingen van MAFS doen ze ook niet meer. Of dit echt wijst op een slechte afloop is natuurlijk nog de grote vraag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: RTL Beeldbank