Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nú al volop speculaties: ‘zó gaat het tweede kindje van Harry en Meghan heten’

Nú al volop speculaties: ‘zó gaat het tweede kindje van Harry en Meghan heten’

Nú al volop speculaties: ‘zó gaat het tweede kindje van Harry en Meghan heten’

Op Valentijnsdag maakten prins Harry (36) en Meghan Markle (39) heuglijk nieuws bekend: het stel is in verwachting van een tweede kindje. De gezinsuitbreiding mag dan misschien pas een paar uur out in the open zijn, maar dat betekent niet dat er niet al volop gespeculeerd wordt over de naam van de baby. 

Tweede kindje Harry en Meghan

Volgens het Britse wedbedrijf Ladbrokes zijn er twee namen die bovenaan het lijstje prijken voor het tweede kindje van Harry en Meghan, namelijk Alfie en Alexandra. Ook kan er al ingezet worden op weddenschappen of de baby van het stel een jongen of meisje wordt.

Naam met een A

In 2019 werden Meghan en Harry de trotse ouders van een zoon. Hij luistert naar de naam Archie en gedacht wordt dan ook dat de naam van het tweede kindje ook met een A zal beginnen. Alex Apati van Ladbrokes zei tegen de Daily Mirror dat Alfie en Alexandra voorlopig op 4 tegen 1 staan genoteerd.

Vernoeming

Welke naam ook hoog in de ranglijst staat, is Charles (of Charlie). Volgens Apati staat die naam van de opa van het kindje 5 tegen 1 genoteerd. Andere namen die rondzingen bij de ‘bookies’ zijn Elizabeth en Phillip, naar de overgrootouders van het kindje en Diana – de moeder van Harry. Die naam staat 10 tegen 1 genoteerd.

Troonopvolging

Harry trouwde in mei 2018 met Meghan. Een jaar later werd hun eerste kindje Archie Harrison geboren. Het is nog niet duidelijk wanneer Meghan is uitgerekend. Hun tweede kindje wordt achtste in de lijn van troonopvolging. Prins Charles is nog steeds degene die als eerste in aanmerking komt om koningin Elizabeth op te volgen. Zijn oudste zoon prins William is tweede in de lijn van troonopvolging. Archie staat een plekje voor hem of haar. In mei viert Archie zijn tweede verjaardag.

Lees ook
Harry en Meghan krijgen een tweede kindje en de babybuik schittert op een prachtige foto #wauw

Koninklijke opvoeding

Overigens is nog maar de vraag of Archie en zijn kleine broertje of zusje een koninklijke opvoeding zullen krijgen. De hertog en hertogin hebben begin 2020 besloten een stap terug te doen als seniorleden van het Britse koninklijk huis. Daarnaast deed Harry afstand van zijn aanspreektitel Zijne Koninklijke Hoogheid. De titel van hertog van Sussex heeft hij wel aangehouden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Misan Harriman (@misanharriman)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram