Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Relatie tóch niet meer te redden na crisis eind 2020: Sonja Bakker breekt definitief met verloofde

Relatie tóch niet meer te redden na crisis eind 2020: Sonja Bakker breekt definitief met verloofde

Relatie tóch niet meer te redden na crisis eind 2020: Sonja Bakker breekt definitief met verloofde

Na een hevige ruzie waar zelfs de politie aan te pas moest komen, dook Sonja Bakker tijdelijk onder en verdween vriend Barry van Suijdam van het toneel. Maar nadat hij publiekelijk het boetekleed aantrok, won hij Sonja’s hart pal voor kerst terug en gingen ze voor een nieuwe start. Helaas heeft het niet mogen baten: Sonja bevestigt vandaag dat zij en Barry definitief uit elkaar zijn, waarmee de tweede verbroken BN’er verloving van deze week een feit is.

Teruggevallen in oude patronen

Dat laat de dieetboekenschrijfster donderdag aan Story weten. Sonja bevestigt dat hun liefdeshereniging mislukt is en hun verloving verbroken. Volgens Bakker is haar ex-verloofde “teruggevallen in oude patronen”.

Laatste lijmpoging op Ibiza

Dat bericht komt niet al te lang nadat Sonja bekendmaakte met Barry en haar achtjarige zoontje naar hun huis op Ibiza te zijn vertrokken, weg van alle ophef rond hun relatie. “Verschrikkelijk. De buurvrouw weet nog beter wat er is gebeurd dan jijzelf. Daarom hou ik ook zo van Ibiza. Er is geen bemoeizucht. Leef je eigen leven”, zei ze onlangs in Beau Monde.

Therapie

Al voor het vertrek naar de Spaanse zon ging Barry in therapie. Toen hij nog slechts kon hopen op een hereniging, deelde hij met de media dat hij hulp gezocht had om zijn agressie te leren beheersen. “Met de hulp die ik nu krijg, ga ik heel diep. Want ik wil niks liever dan weer gelukkig zijn met Sonja, de vrouw van mijn leven. En het maakt mij niet uit, dat ik hierdoor nu zo diep door het stof moet.” Barry noemde zichzelf eerder een “agressieve klootzak” en zei hij te begrijpen dat Sonja hem niet in huis wilde hebben.

Sonja’s omgeving kan opgelucht ademhalen

Sonja’s omgeving zou al na de enorme ruzie waar de ellende eind november mee begon gehoopt hebben dat Barry voorgoed uit het leven van Sonja zou verdwijnen. Het zou immers niet de eerste keer geweest zijn dat het hommeles was tussen het stel, dat zelfs zó jaloers was dat ze geregeld elkaars telefoon controleerden. Sonja en Barry zouden een ‘explosieve’ relatie hebben en volgens Sonja’s omgeving was dit al de derde keer dat Barry het huis had verlaten. Zijn twee eerdere vertrekken werden na enkele weken afwezigheid teruggedraaid. “We hopen dat het nu drie keer scheepsrecht is en dat Sonja hem definitief aan de kant zet. Zij verdient beter”, aldus ingewijden destijds.

Relatiecrisis

De relatie van Sonja en Barry kwam op een vrijdagavond in november tot een dieptepunt: bewoners uit de omringende straten zagen hoe de auto van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. “De twee hadden die avond een feestje in Hoorn ter ere van Sonja’s nieuwe boek. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen”, vertelde een ingewijde de media. “De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar ze hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven”, aldus ooggetuigen destijds. Barry zocht daarna meermaals de media op om zijn verhaal te doen en Sonja te laten weten dat hij nog niet had opgegeven.

Lees ook
André verlaat Monique opnieuw ‘voor andere vrouw’: Bridget reageert voor het eerst op breuk ex

Weer alleen met de kinderen

De 46-jarige Sonja en de 47-jarige Barry waren sinds 2018 bij elkaar en sinds 2020 verloofd. Sonja was eerder getrouwd met Jan Reus. In augustus 2017 maakten ze bekend uit elkaar te gaan. De blondine schreef op Instagram: “Wij gaan verder als trotse ouders van onze mooie kinderen.” Sonja en Jan hebben samen één zoon, de vierjarige Bram. Uit haar eerste huwelijk met Koen Lenting heeft de dieetgoeroe nog twee zoons, Tristan en Finn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders