Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sonja Bakker en vriend ontvluchten kritiek en aandacht na relatiecrisis: ‘Op Ibiza is geen bemoeizucht’

Sonja Bakker en vriend ontvluchten kritiek en aandacht na relatiecrisis: ‘Op Ibiza is geen bemoeizucht’

Sonja Bakker en vriend ontvluchten kritiek en aandacht na relatiecrisis: ‘Op Ibiza is geen bemoeizucht’

De relatie van Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam stond eind 2020 op springen na een uit de hand gelopen ruzie, waarbij hij verbaal agressief werd en de politie er zelfs aan te pas moest komen. De dieetgoeroe doet een boekje open over de ruzie én de verzoening.

Weg uit Nederland

Na de ruzie gaf dieetgoeroe Sonja Bakker de relatie met haar vriend Barry toch een tweede kans. Hoewel Sonja Barry aanvankelijk niet meteen weer in haar huis in Bergen wilde laten wonen, nam het stel een opmerkelijke stap: samen met haar achtjarige zoontje verlieten ze Nederland. De relatiecrisis en alle ophef daar omheen is daarvan ook een reden. “Verschrikkelijk. De buurvrouw weet nog beter wat er is gebeurd dan jijzelf. Daarom hou ik ook zo van Ibiza. Er is geen bemoeizucht. Leef je eigen leven”, zegt ze in Beau Monde.

‘Barry was dreigend’

De ruzie liep volgens Sonja zo uit de hand doordat ze door een emotionele periode gingen. Haar vader is afgelopen juli overleden aan de gevolgen van darmkanker. Sonja en Barry gingen anders om met het verdriet. “Ik keer in mezelf, terwijl Barry alles wil bespreken. Als ik aangeef niet te willen praten, voelt hij zich buitengesloten.” De dieetgoeroe geeft toe dat Barry tijdens de beruchte rel “niet leuk” tegen haar was. “Bokito-gedrag. Omdat hij een grote man is, komt dat dreigend over. Ik was emotioneel, zat midden in een rouwproces, daarom kwam het nog tien keer harder bij me binnen.”

Boetekleed

De blondine stuurde Barry na de ruzie haar huis uit, zodat hij zou voelen dat “dit gedrag niet oké was”. Barry heeft daarna, ook in de media, het boetekleed aangetrokken en is aan zichzelf gaan werken. Nu zijn ze weer samen. “We hebben het heel leuk samen, onze liefde is heel sterk. Eén zwarte bladzijde is voor mij geen reden om een heel boek weg te gooien.”

Lees ook
Sonja Bakker vergeeft ‘ziekelijk jaloerse’ vriend: ‘We controleren elkaars telefoon’

Uit de hand gelopen ruzie

De relatie van Sonja en Barry kwam op een vrijdagavond in november tot een dieptepunt: bewoners uit de omringende straten zagen hoe de auto van Sonja en Barry werd ‘opgevangen’ door de politie. “De twee hadden die avond een feestje in Hoorn. Op de terugweg zouden ze hoogoplopende ruzie hebben gekregen”, vertelde een ingewijde de media. “De politie, die al was geïnformeerd, stond hen bij Sonja’s huis op te wachten. Sonja stapte totaal overstuur uit en Barry vluchtte weg. De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar ze hebben ze hem niet te pakken gekregen. De politie is met Sonja mee naar binnen gegaan en daar zijn ze tot half drie in de nacht gebleven.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress