Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sonja Bakker deelt sexy kiekje in sportoutfit en wordt overspoeld met complimenten

Sonja Bakker deelt sexy kiekje in sportoutfit en wordt overspoeld met complimenten

Sonja Bakker deelt sexy kiekje in sportoutfit en wordt overspoeld met complimenten

Sonja Bakker (46) heeft een lastige tijd achter de rug, maar ze straalt weer. Dat de dieetgoeroe goed in haar vel zit, laat ze zien op Instagram. Ze plaatst daar een sexy kiekje van zichzelf in een sportoutfit en wordt overspoeld door complimenten van haar volgers. 

Sonja Bakker deelt sexy kiekje

Sonja poseert in een sportoutfit en laat weten: “Wist je dat goede voeding en sporten hand in hand samen gaan? Veel mensen vragen als ze willen gaan afvallen of sporten erbij belangrijk is. Mijn antwoord hier op is JA!”

Energie

Bakker spoort daarom aan: “Door sporten word je sterker en krijg je juist energie. Probeer elke dag wat te sporten. Dat kan ook wandelen zijn. ??”

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sonja Bakker (@sonjabakker.nl)

Complimenten

Sonja kan rekenen op heel wat complimenten na het delen van de foto. “Je ziet er goed uit”, merkt iemand op. Ook is te lezen: “Knap dat je zo slank bent. Ik heb gezien dat je er wel heel veel voor moet doen.” Daarnaast is nog terug te vinden in de reacties: “Mooie foto Sonja, knappe prestatie!???”

Einde verhaal

Sonja voelt zich nu goed, maar heeft een lastige tijd achter de rug. Nu haar ex Barry veroordeeld is, is de relatie voor Sonja klaar. “Ik weet van de zaak. Het is zijn ‘pakkie an’. Ik wil door met mijn leven”, vertelde ze destijds. Eind 2020 barste de bom: Sonja en Barry kregen fikse ruzie na een feestje.

Agressief

De vastgoedman gedroeg zich uiterst agressief. Na dit incident woonden de twee tijdelijk apart. Barry onderging intussen agressietherapie. Bakker: “Ik had een knetterende ruzie met Barry die onder een vergrootglas kwam te liggen. Als het bij een onbekend stel gebeurt, gaan ze de volgende dag samen een wandeling maken en praten ze het uit. Maar in ons geval escaleerde het totaal. Iedereen bemoeide zich ermee en de verhalen werden alleen maar erger.”

Lees ook
Ex Sonja Bakker veroordeeld voor mishandeling van Sonja: taakstraf én voorwaardelijke celstraf

Het is over

Toch betekende die ruzie niet meteen het einde van hun relatie. De twee probeerden het weer, maar al snel bleek Barry terug te vallen in zijn oude patronen. Het is nu echt definitief over tussen de twee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress