Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Snif! Michelle Obama neemt afscheid van het Witte Huis

Snif! Michelle Obama neemt afscheid van het Witte Huis

Snif! Michelle Obama neemt afscheid van het Witte Huis

Het einde is in zicht voor de familie Obama, want morgen neemt Donald Trump zijn intrek in het Witte Huis. Zowel Barack als Michelle hebben hun laatste speech gegeven en Michelle verscheen vorige week voor de laatste keer op nationale televisie, namelijk in de Tonight Show van Jimmy Fallon. Maar ook honden Bo en Sunny gaan een nieuwe periode tegemoet en daarom nam Michelle hen mee voor een laatste wandeling door het huis.

De First Lady plaatste een filmpje op haar Twitter-pagina waarin ze samen met honden Bo en Sunny afscheid neemt van hun vertrouwde stekje. Vanaf morgen verhuist de familie Obama namelijk naar een nieuw onderkomen en dat zal voor iedereen een grote aanpassing worden. Michelle maakte een wandeling doorheen het Witte Huis en probeerde alle herinneringen op te slaan.

De First Lady plaatste ook nog een andere foto op Twitter, waarmee ze alle Amerikanen wil bedanken voor de voorbije 8 jaar. “Het was een eer om jullie First Lady te zijn. Vanuit het diepste van mijn hart, bedankt.” schreef ze onder de foto waarop we haar en President Barack Obama zien uitkijken over de tuin.

Lees ook: