Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Slecht nieuws voor fans: Marco Borsato cancelt zijn volledige clubtour definitief

Slecht nieuws voor fans: Marco Borsato cancelt zijn volledige clubtour definitief

Slecht nieuws voor fans: Marco Borsato cancelt zijn volledige clubtour definitief

Het zijn heftige tijden voor Marco Borsato. Diverse geruchten gaan rond over de zanger. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een van zijn fans. Er wordt ook gespeculeerd dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond bij minderjarige meisjes. De zanger houdt zich tot nu toe stil. Vandaag werd wel bekend dat Marco Borsato officieel een streep zet door alle shows van zijn clubtour. 

Clubtour Marco Borsato

Marco Borsato (54) zou een grote clubtour doen door heel Nederland. Eind november zou eigenlijk de Hef je glas met mij-tournee van de zanger van start gaan. Marco zou optreden in 22 clubs, onder andere in TivoliVredenburg in Utrecht, Paradiso in Amsterdam en Paard in Den Haag. Eerder werd gezegd dat door de coronamaatregelen de concerten zouden worden verplaatst naar een andere datum.

Vandaag heeft kaartverkoper Ticketmaster echter laten weten dat er ‘op korte termijn’ geen nieuwe data zijn gevonden voor de shows. De clubtour van Marco wordt daarom officieel gecanceld. “Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren”, laat Ticketmaster weten. Treurig nieuws voor fans die al lange tijd wachten op een nieuw concert van de zanger, die al een aantal jaar niet heeft opgetreden. Fans die een kaartje hadden gekocht, krijgen netjes hun geld terug.

Lees ook
Leontine over vreemdgaan Marco: ‘Als iemand niet trouw is, wil dat niet zeggen dat diegene alleen maar slecht is’

Geruchten

Er gaan momenteel veel geruchten rond over de zanger, maar zelf laat hij niks van zich horen. In het roddelprogramma RoddelPraat wordt gezegd dat Marco zich schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag tegenover minderjarige The Voice Kids-kandidaten. Ook zou hij tijdens zijn relatie met Leontine seks hebben gehad met een fan in een weiland. Er werd vermoed dat het om Nathalie Thielen ging, maar die ontkent deze beschuldigingen volledig. “Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken! Dus nee, ik heb geen seks met hem in een weiland gehad. Ik ben nooit met Marco naar bed geweest. Er is niets bij me gecheckt. Dit is smaad. Ik heb dan ook een advocaat in de arm genomen!”, zei ze hierover tegen Story.

Het management van Marco liet afgelopen week weten dat wanneer de tijd voor de zanger rijp is, hij een verklaring zal afleggen. Wordt vervolgd dus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress