Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Slecht nieuws voor Raffaëla Paton

Slecht nieuws voor Raffaëla Paton

Slecht nieuws voor Raffaëla Paton

Gisteren kreeg Raffaëla Paton opnieuw slecht nieuws: Haar vader heeft weer een hartinfarct gehad. De 33-jarige zangeres deelde het nieuws op Facebook, maar heeft nog niet laten weten hoe het nu met haar vader gaat. 

Raffaëla deelde schrijft op Facebook: ‘En dan krijg je een telefoontje dat je vader weer een hartinfarct heeft gehad. #GENOEGNUVERDOMME #Daddyslittlegirl’

Raffaëla heeft al een moeilijke tijd achter de rug. Vorig jaar werd haar dochtertje Beautifull Hope na tien dagen hoge koorts opgenomen in het ziekenhuis met een zware longontsteking en een longembolie en later verplaatst naar de intensive care. Gelukkig gaat het nu weer goed met het meisje.

Me and my Beautifull

A post shared by Raffaela Paton (@raffaelapaton) on

2016 bracht Raffaëla gelukkig ook leuk nieuws: eind december vroeg haar vriend Ray Dekker haar onverwacht ten huwelijk. Raffaëla en Ray zijn pas een paar maanden samen, maar Raffaëla wist direct dat dit de man is met wie ze oud wil worden.

Na een intensief 2016, begint 2017 dus ook niet echt goed voor Raffaëla. We hopen dat haar vader er snel weer bovenop komt!

Lees ook:

HOERA! Raffaëla Paton gaat trouwen

Raffaëla Paton debuteert als musicalzangeres in Hair

ZIEN: 17-jarige Pleun stoot favoriet Dwight van de eerste plaats in liveshow The Voice

Bron: grazia.nl