Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wie weet mogen singles en mensen met weinig budget binnenkort ook meedoen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Wie weet mogen singles en mensen met weinig budget binnenkort ook meedoen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Wie weet mogen singles en mensen met weinig budget binnenkort ook meedoen aan ‘Kopen zonder Kijken’

Meedoen aan Kopen zonder Kijken? Dat gaat helaas niet zomaar. Koppels moeten namelijk aan strenge criteria voldoen. Deelnemers moeten onder andere minstens 400.000 euro budget hebben. En singles? Die mogen helemaal niet meedoen! Maar misschien gaat er in de komende seizoenen iets veranderen…

Kopen zonder Kijken

Momenteel kan iedereen genieten van het vijfde seizoen van Kopen zonder Kijken. Elke week staat het Kzk-team weer voor een onmogelijke opdracht. En tóch lukt het ze elke keer weer om een droomhuis te vinden voor wanhopige koppels.

Ondanks dat kandidaten aan veel criteria moeten voldoen, blijven de aanmeldingen binnenstromen. Wie wil er nou niet een droomhuis wat helemaal verbouwd is door Bob Sikkes en perfect is ingericht door Roos Reedijk? Een zesde en zevende seizoen zijn daarom in de maak!

De criteria voor deelnemers zijn echter wel een dingetje. Je moet minstens 400.000 budget hebben, anders word je niet geselecteerd. Ook mogen alleen koppels meedoen en zijn vrijgezellen uitgesloten. Veel kijkers zijn het hier niet mee eens en uiten hun frustratie op Twitter.

Lees ook
Wauw: dit is het huis van ‘Kopen zonder Kijken’-bouwdeskundige Bob Sikkes

Tijd voor verandering

Een kijker schrijft op Twitter: “Wanneer gaan #kopenzonderkijken & #voorhetzelfdegeld van @RTL4 @krabbetv eindelijk eens mensen (ook singles) helpen met een krap budget en/of te weinig kamers voor hun gezin? Zij die echt hulp nodig hebben. Steeds maar weer koppels met een ruim budget (en nu ook genoeg ruimte).”

Presentator Martijn Krabbé vindt ook dat het tijd is voor verandering. Hij reageert op Twitter dat ze voor het zevende seizoen nieuwe plannen aan het maken zijn. “We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen”, schrijft hij. Goed nieuws dus voor vrijgezellen en mensen met minder budget!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL