Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simone over breuk met B&B-eigenaar Richard: ‘Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes’

Simone over breuk met B&B-eigenaar Richard: ‘Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes’

Simone over breuk met B&B-eigenaar Richard: ‘Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes’

Het leek een match made in heaven, maar toch kwam er een einde aan de romance tussen Simone en B&B-eigenaar Richard uit Portugal. Hoewel alles in de laatste aflevering koek en ei leek, bleek later dat Richard de beginnende relatie verbroken had. Simone vertelt over de breuk in het Noordhollands Dagblad. 

Liefdevol afscheid

Simone moest halsoverkop Portugal verlaten, omdat haar moeder op sterven lag. Er volgde een liefdevol afscheid waarbij Simone en Richard zelfs ‘ik hou van je’ tegen elkaar zeiden. Richard gaf aan dat hij Simone op zou halen uit Nederland als ze te lang wegbleef. Na het overlijden van Simones moeder vloog ze opnieuw naar Richard. “Hij was ineens 180 graden omgedraaid”, vertelt Simone. Richard zei ‘niet verliefd te zijn’ en beëindigde hun relatie.

Kleine tekentjes

Simone twijfelde over zichzelf. Eigenlijk dacht ze wel zeker te weten dat Richard ook smoor op haar was. “Ik herkende achteraf wel kleine tekentjes. Richard zei dat ik in Nederland een veel te leuk leven had omdat ik daar festivals bezocht en veel vrienden had, maar dat was flauwekul natuurlijk”, aldus de B&B Vol Liefde-deelneemster aan het Noordhollands Dagblad.

Lees ook
Wat!? Ruzie tussen ‘B&B Vol Liefde’-Denise en Eddy Zoey: ‘Noem je mij nou een terrorist?’

Op mezelf focussen

Tot slot besluit Simone: “Ik moet Richard vergeten en me weer op mezelf gaan focussen. Een nieuwe liefde zou leuk zijn, maar daar ga ik niet naar op zoek. Als het me overkomt is het prima. De droom om naar het buitenland te gaan is gebleven. Er zijn genoeg campings en vakantieparken die mensen zoeken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Shownieuws | Beeld: still Videoland