Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Simon Keizer (36) heeft besloten niet langer doekjes te winden om zijn cosmetische ingreep. Twee jaar na dato vertelt de Volendamse zanger er open en eerlijk over in zijn podcastserie ‘Ik & Simon’.

Cosmetische ingreep Simon Keizer

In de podcastserie op YouTube vertelt Simon dat hij zo’n twee jaar geleden de knoop had doorgehakt en in 2018 besloten had om haarimplantaten te nemen. Destijds liet hij haartjes weghalen bij zijn “eeuwige sneeuw”: het achterhoofd en de stukken aan de zijkant. “Hoe kaal je ook bent, daar blijft haargroei”, legt de Volendammer uit. De verwijderde haartjes werden later teruggeplaatst op de “dunnere plekjes”.

Geen geheim

Hoewel de cosmetische ingreep van Keizer niet bekend is bij heel Nederland, is het in Volendam geen geheim. “Mijn omgeving weet dit. Ik maak er ook geen geheim van”, zegt hij in de podcast Ik & Simon. Dat heeft hij eigenlijk ook nooit gedaan. “Ik heb ook altijd gezegd: als het ter sprake komt, ga ik het niet uit de weg”, stelt de zanger, die samen met Nick Schilder (36) een duo vormt.

Lees ook
William Rutten deelt fotoserie van BN’ers in quarantaine: ‘Het coronavirus discrimineert niet’

Taboe doorbreken

Simon vertelt in de podcast dat de ‘probleemzone’ vooral zijn kruin was. “Ik merkte het gewoon als ik uit de douche kwam”, vertelt hij over de aanleiding naar het besluit om haarimplantaten te nemen. Hij wilde immers niet helemaal kaal worden, zo geeft hij toe. “Mensen valt het niet op dat het dunner wordt, jij ziet dat zelf als eerste. Dus wees er dan juist op tijd bij, zodat het nooit zal opvallen.” Die laatste boodschap hoopt hij mee te geven aan anderen; volgens Keizer moet de cosmetische ingreep voor mannen nog “een beetje uit de taboesfeer komen”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De man waar ik nog ontelbaar veel herinneringen mee wil maken is vandaag jarig ?♥️#feest #jarig #samendromenwaarmaken #quarantine #mijnalles

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram