Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Simon en Annemarie Keizer over gezinsuitbreiding: ‘Zullen we nu gaan vertellen?’

Simon en Annemarie Keizer over gezinsuitbreiding: ‘Zullen we nu gaan vertellen?’

Simon en Annemarie Keizer over gezinsuitbreiding: ‘Zullen we nu gaan vertellen?’

Simon (36) en Annemarie Keizer (35) werden bijna drie jaar geleden de trotse ouders van dochter Kiki. Over ruim een week mag de verjaardagstaart worden aangesneden voor het meisje, maar of er binnenkort ook weer beschuit met muisjes gesmeerd mogen worden? Het stel doet een boekje open over hun kinderwens.

Gezin Simon en Annemarie Keizer

In de podcast Ik & Simon vertellen de twee dat ze vaak de vraag krijgen of ze hun gezin nog verder uit willen breiden. “We zijn heel gelukkig nu met zijn drietjes”, laat Annemarie weten, waarop de zanger grappend antwoordt: “Ja, toch? Of zullen we het nu gaan vertellen?” Daarna laat hij weten het eens te zijn met zijn geliefde. “Wij zijn echt heel blij met z’n drietjes.”

Gevoelige vraag

De vraag over eventuele gezinsuitbreiding vindt Annemarie “altijd lastig”. “Ik vind ‘m echt op het randje”, aldus de blondine. “Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn.”

Volendam

Simon vertelt dat in Volendam ook regelmatig de opmerking wordt gemaakt of “het nu niet tijd wordt voor een tweede”. Dat gebeurt vaak “achter je rug om”, voegt Annemarie eraan toe. De zanger: “Wat mensen dan niet beseffen is dat het misschien gevoelig ligt. Wat in ons geval niet zo is. Wij zijn gewoon ontzettend aan het genieten van de situatie nu. En we leven in het nu.”

Wonder

Na een relatie van dertien jaar kregen Simon en Annemarie hun eerste kindje, Kiki. Omdat de gezinsuitbreiding even op zich liet wachten, werden er meteen vragen gesteld. “Mensen dachten dat het ons niet gegund was”, aldus Simon. De twee kregen dan ook vaak te horen dat het zo ‘fijn was dat het was gelukt’. Over één ding is het stel het meer dan eens: “Het blijft een wonder.”

De tekst gaat verder onder de video.

In het geheim getrouwd

Simon en Annemarie waren dertien jaar samen toen dochter Kiki in 2017 werd geboren. Een aantal jaar eerder, in 2012 om precies te zijn, stapten de twee in het geheim in het huwelijksbootje. “Enkel in het bijzijn van onze ouders, zussen, zwagers en mijn opa en oma. Kees Tol was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden”, deed Annemarie later uit de doeken op Instagram.

Gespot

Het was nooit de bedoeling van het stel om het nieuws naar buiten te brengen. “Totdat we over het aangrenzende terras liepen… we werden ‘gespot’ ene tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: ‘je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd’. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte.”

Lees ook
Geen groots geheim meer: Simon Keizer biecht cosmetische ingreep op

Juiste keuze

”’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot”, vervolgde de blondine. “Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op 1 avond met z’n 2en 3 highlights 4en. #mooierwordthetniet #dankbaar #datenight

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gister was ik een prinses vandaag brandweerman Sam. Never a dull moment ?❤️ #samenspelen #enverkleden #momlife #ikhouervan

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De liefste…. ♥️ #vaderdag

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Leve de Koning! ? #koningsdag

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Op de dag af zeven jaar geleden besloten @simonkeizer en ik in het geheim te trouwen. Zo goed als niemand was hiervan op de hoogte. DE échte grote dag hadden wij namelijk gepland staan op 12 mei 2012. Op dié dag zou de ceremonie plaatsvinden in een bos op een landgoed in Velsen-Zuid. Omdat we hoorden dat daar niet ‘officieel’ getrouwd mocht worden, besloten we dát deel als formaliteit eerder plaats te laten vinden. En wel op vrijdag de 13e april, om 13.13 uur. Dat was enkel en alleen in het bijzijn van onze ouders, zussen,zwagers en mijn opa & oma. @keestolofficial was degene die ons als ambtenaar voor één dag in het echt mocht verbinden. Omdat we het als formaliteit zagen was het nooit onze bedoeling dit naar buiten te brengen. Totdat we over het aangrenzende terras liepen. We werden ‘gespot’ en tien minuten later hing Simon’s manager aan de lijn. Hij zei: “je gelooft nooit voor welke onzin ik nu word gebeld. Er wordt gezegd dat jullie vandaag zijn getrouwd”. Stomverbaasd was hij toen Simon zei dat dat klopte. De pers kon de actie niet waarderen. Een actie die wij nooit als ‘actie’ hebben gezien, maar als een super intieme privé-aangelegenheid. ’s Avonds besloten we met hetzelfde kleine gezelschap te gaan eten in een knus restaurant. Dit restaurant is één straat verder gelegen dat hét terras waar we werden gespot. Vanaf die plek zagen we dat er inmiddels straalwagens waren gestuurd naar waar werd gedacht dat we een groots bruiloftsfeest vierden. Al deze heisa vertelde ons alleen maar dat onze keuze dit intiem te vieren de juiste was. Onze liefde te bezegelen door middel van een jawoord in het bijzijn van onze meest dierbare naasten blijft een schitterende herinnering. #fckthesevenyearitch #love #mijngodwatdedendiehakkenpijn

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram