Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Shocking: André Hazes Jr. doet heftige uitspraak over band met familie

Shocking: André Hazes Jr. doet heftige uitspraak over band met familie

Shocking: André Hazes Jr. doet heftige uitspraak over band met familie

Al langere tijd is het contact volledig verbroken tussen André Hazes jr. en zijn moeder en zus Roxeanne. En door de uitspraken die André deed bij zijn bezoek aan het RTL-programma Koffietijd, lijkt het erop dat de band nog lang niet hersteld gaat worden.

Droomvrouw
Gisteren was de zanger te gast bij Koffietijd, samen met zijn hoogzwangere vriendin Monique. Hier vertelde hij vol liefde dat Monique echt zijn droomvrouw is en dat ze compleet zichzelf kunnen zijn bij elkaar. “Los van dat ik haar beeldschoon vind, is ze ook gewoon een supergoed wijf”, vertelde André stralend tijdens het interview.

Onvermijdelijke vraag
Ook benadrukt hij in het ochtendprogramma dat hij ontzettend blij en dankbaar is voor zijn schoonouders. “Ik kwam voor de eerste keer bij Monique om haar vader te ontmoeten en die man is mij in het oud. Wij zijn echt gewoon twee handen op een buik. We zijn écht vrienden.” Onvermijdelijk is dan de vraag hoe de band met zijn eigen familie is.

De enige familie
De pijnlijke vraag komt van een kijker van het programma en klinkt: “Wie bel je als eerste wanneer de baby ter wereld is gekomen?” “Ik ga iemand anders bellen dan jij denk ik”, zegt Dré tegen Monique. “Ik bel mijn tourmanager, mijn chauffeur. Dat is eigenlijk de enige familie die ik nog heb. Die heb ik in dienst genomen en dat is mijn allerbeste vriend.”

Laatste optreden
Ook zong hij zijn nieuwe nummer ‘He ouwe’ tijdens het programma. De zanger last nu even een korte werkpauze in en dat is volgens André maar goed ook. Want het onderschrift van de foto die hij plaatste van zijn optreden bij Koffietijd luidt: ‘Dit is even het laatste ‘optreden’ wat ik heb gegeven in Nederland voor deze maand. (Gelukkig maar, want mijn stem begon moe te worden)’.

 

Bron: Grazia, Koffietijd, Instagram

Lees ook: