Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wie is Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol?

Wie is Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol?

Wie is Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol?

De meesten zullen de naam Shima Kaes kennen in combinatie met de naam Johnny de Mol. Dat kan kloppen. Shima is namelijk de ex-verloofde van Johnny. Nu zal je haar naam de afgelopen week vast al wel een paar keer in het nieuws hebben gehoord, vanwege de vermeende mishandeling door Johnny.

Wie is Shima Kaes?

Haar volledige naam is Shima Kamali Sarvestani. Ze is een Iraans-Siciliaanse vrouw, die dus ook wel bekend is als de ex-verloofde van presentator Johnny de Mol. In 2015 werd de Iraans-Siciliaanse ten huwelijk gevraagd door Johnny. Echter zat een ja-woord er nooit in.

Een beroemd ondernemer en model, dat is Shima. De 36-jarige heeft een studie gedaan voor psychologie. Ook is ze mede-eigenaar van een zorginstelling. Ze werkt als account executive bij IBIZA Xperience en ze zet zich ook in als Europees ambassadrice voor liefdadigheidsorganisaties Drop4Drop.

Lees ook
Hoe het allemaal begon: een tijdlijn van Johnny de Mol en zijn ex Shima Kaes

Tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shima Kaes (@shimabyshima)

Politieonderzoek

Door de Amsterdamse hoofdofficier van justitie wordt besloten of er genoeg zwaarwegende argumenten aanwezig zijn om Johnny de Mol te kunnen vervolgen voor alle strafbare feiten waar hij van verdacht wordt. De rechter is degene die uiteindelijk bepaald nadat ook Johnny zijn verhaal heeft gedaan of hij schuldig is of niet.

HP/De Tijd heeft een reactie gevraagd aan Johnny de Mol en zijn familie. Hun advocaat, de Amsterdamse strafpleiter Peter Plasman, laat namens hen het volgende weten: “De familie wil niet reageren.”

Ook Shima is gevraagd om te reageren. De juridisch adviseur van Shima, Karim Aachboun geeft de volgende reactie. “Ik kan bevestigen dat mijn cliënte, mevrouw Shima Kaes, afgelopen week voor het eerst door de recherche is gehoord. Naar aanleiding van de door haar op 15 december 2020 gedane aangifte tegen de heer Johnny de Mol wegens zware mishandeling en poging tot doodslag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HP/De Tijd, Latest in Bollywood | Beeld: BrunoPress