Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Shelly Sterk werd ontslagen net na haar bevalling: ‘Ondertussen raakt het mij niet meer’

Shelly Sterk werd ontslagen net na haar bevalling: ‘Ondertussen raakt het mij niet meer’

Shelly Sterk werd ontslagen net na haar bevalling: ‘Ondertussen raakt het mij niet meer’

Terwijl Shelly Sterk op een roze wolk zat na de geboorte van haar zoontje Jake, krijgt ze te horen dat ze wordt ontslagen bij Shownieuws. In Aran on Tour vertelt ze over dit heftige nieuws, haar vakantiehuis in Spanje en haar toekomstplannen. 

Ontslagen tijdens zwangerschapsverlof

Shelly stond altijd aan de desk bij Shownieuws, maar kwam plotseling niet meer op televisie. Net na de bevalling van haar zoontje, kreeg ze het nieuws dat ze werd ontslagen bij Shownieuws. “Als je net bevallen bent zit je daar natuurlijk niet op te wachten”. Destijds viel dit nieuws haar zwaar, maar nu twee jaar later heeft ze het geaccepteerd en kijkt ze met een positieve blik naar de toekomst. Shelly vindt het eigenlijk wel fijn om niet meer aan een programma vast te zitten, omdat het veel leuke mogelijkheden biedt. Zo doet ze nu verschillende klussen als freelancer.

Shelly is momenteel een programma aan het draaien voor de publieke omroep, al blijft het programma nog even geheim. Haar ambities? Sinds de verbouwing aan haar huis in Den Haag en het vakantiehuis in Spanje is Shelly helemaal fan van verbouwen. Een verbouwingsprogramma is dan ook zeker iets wat ze ambieert.

Lees ook
Van kantoorkrot naar woning met WOW-factor: Shelly Sterk laat volgers binnenfluren in verbouwd droomhuis

Een tweede kindje?

Gezinsuitbreiding zit er voorlopig nog niet in. Shelly is momenteel heel gelukkig met haar twee-jarige zoontje Jake en heeft daar haar handen vol aan. “Mensen denken hopsakee ga ervoor! Maar ik denk echt alsjeblieft nog niet.” Ze is heel happy met haar jonge gezinnetje, maar wie weet in de toekomst komt er uitbreiding. Voor nu zijn ze samen de drie musketiers, zegt ze lachend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | BrunoPress