Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sharon en Ozzy nu toch echt uit elkaar

Sharon en Ozzy nu toch echt uit elkaar

Sharon en Ozzy nu toch echt uit elkaar

Na meer dan 33 jaar huwelijk zijn Sharon en Ozzy Osbourne uit elkaar. De sterren van de realityreeks The Osbournes, die tussen 2002 en 2005 liep op MTV, hebben die beslissing samen en in goede verstandhouding genomen.

Dat heeft Sharon, de echtgenote van de Black Sabbath-frontman, dinsdagavond gezegd in haar talkshow The Talk. ‘We praten wel met elkaar, maar we zijn niet meer samen. Hij heeft me een ongelofelijk leven en drie prachtige kinderen gegeven. Ik hou van hem. Maar nu moet ik het allemaal even laten doordringen en verwerken. Ik heb de voorbije dagen geen foto’s bekeken of artikels gelezen. Ik weet wel wat er aan de hand is en ik moet er dan ook niets over lezen. Dat is zout in een open wonde strooien.’

Het blijft nogal cryptisch waar Sharon precies op doelt, maar vermoedelijk zijn de geruchten van de afgelopen dagen waarin wordt beweerd dat Ozzy een affaire heeft (of had) met zijn styliste dan toch waar.

Het stel heeft altijd een turbulent huwelijk gehad en was zelfs al even uit elkaar in 2013, toen ex-verslaafde Ozzy een terugval had. Sharon gaf in haar talkshow aan het nog steeds niet helemaal te kunnen bevatten. “Zo gauw als ik weet wat ik met de rest van mijn leven ga doen, zijn jullie de eerste die het horen,” zei ze tegen haar fans.

Meer celeb-nieuws?

Bron: E! News, The Talk, De Standaard