Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Shanice van de Sanden is Oranje-kater te boven: veel lof voor speciale foto

Shanice van de Sanden is Oranje-kater te boven: veel lof voor speciale foto

Shanice van de Sanden is Oranje-kater te boven: veel lof voor speciale foto

Een finale verliezen is nooit leuk, maar toch heeft Shanice van de Sanden (26) de vervelende gevoelens die ze eraan overhield snel opzij kunnen zetten. Na de wedstrijd heeft ze het feestje namelijk gewoon meegevierd met de Amerikanen.

Met Rapinoe op de fotoe

Op Instagram deelt Shanice een foto waarop ze de Amerikaanse voetballer Megan Rapinoe (34), aanvoerder van haar team, een dikke kus op haar wang geeft. Aan de vlaggetjes op de achtergrond te zien, werd deze foto gemaakt vlak na de finale van afgelopen zondag. “Ze vertelde me ooit dat het universum een foto van ons samen nodig heeft. Dus hier is-ie”, schrijft ze bij de vrolijke foto.

Opvallendste spelers

De twee lijken naast voetbal nog een andere, bijzondere passie te delen. Die voor speciale, opvallende kapsels. Hoe kort haar haar ook is, Shanice verschijnt om de haverklap met een nieuw haardesign op het veld. Zo begon ze het WK met haar haar geverfd in een luipaardprint en was ze een aantal wedstrijden later weer hoogblond, om het toernooi te eindigen met zachtroze lokken. Rapinoe is dankzij haar paars-roze kapsel zonder de twijfel de opvallendste speler van de Amerikanen.

Lees ook
Koning Willem-Alexander moedigt Oranjevrouwen aan op WK

Reacties

De fans van de Oranjeleeuwinnen vinden het fantastisch dat de twee teams zo sportief met elkaar omgaan. “Wat geweldig”, “een voorbeeld voor het mannenvoetbal”, “dit is waar voetbal om gaat: respect”, zijn enkele reacties onder de post:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

She told me once… the universe need a pic from us. So here it is. ?? #wwc2019??

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP