Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > TikTok-ster belandt in ziekenhuis na het verkopen van scheten in potjes

TikTok-ster belandt in ziekenhuis na het verkopen van scheten in potjes

TikTok-ster belandt in ziekenhuis na het verkopen van scheten in potjes

Tegenwoordig is niets meer te gek, maar soms blijven een aantal dingen ons toch verbazen. Zo ook dit nieuws uit de Verenigde Staten. Tiktok-ster Stephanie Matto (31) is namelijk in het ziekenhuis belandt. De reden hiervoor? Ze verkocht online haar scheten, die ze vervolgens in potjes bewaarde. Maar Stephanie liet zoveel scheten dat ze uiteindelijk met spoed naar het ziekenhuis moest. 

Zelf dacht de Tiktok-ster dat ze een hartaanval kreeg. Aan Jam Press vertelde ze dat ze dacht dat ze haar laatste momenten beleefde. Maar daar was dus niets van waar. De symptomen kwamen volgens de artsen doordat Stephanie te veel scheten had gelaten.

Online verzoeken

Stephanie, ook wel Steph genoemd, begon vorig jaar in november met het verkopen van haar scheten. Dit was niet haar eigen idee, maar online kreeg de Tiktok-ster verschillende online verzoeken van haar volgers. Ongelofelijk maar waar, ze heeft hier al zo’n zo’n 200.000 dollar mee verdiend.

Stephanie kreeg uiteindelijk zoveel verzoekjes dat ze iedere week ongeveer vijftig potjes moest vullen met scheten. De Tiktok-ster leefde daarom al langere tijd op een dieet van bonen en eieren. Daar heeft ze later ook nog proteïneshakes aan toegevoegd, omdat ze erachter kwam dat de windjes hierdoor nog minder lekker gingen ruiken. Ja, echt waar, we verzinnen dit niet.

Lees ook
Gevaarlijke TikTok trend met knoflooktenen in je neus steken: ‘Nare ontstekingen’

‘Gaspijnen’

Uiteindelijk liep deze lucratieve hobby toch niet zo goed af. Stephanie lag ’s avonds in bed en voelde iets in haar buik. Ze had moeite met ademen en kreeg ook flinke pijnsteken. “Ik belde een vriend, zodat hij me naar het ziekenhuis kon brengen, want ik dacht dat ik een hartaanval had.”

Niet veel later lag Stephanie in het ziekenhuis. In eerste instantie had ze de dokters niet verteld over haar scheetjes-hobby. “Ik vertelde ze wel over mijn eetpatroon. Toen werd me verteld dat ik geen hartaanval had, maar hele intense ‘gaspijnen’.” De artsen hebben Stephanie dringend geadviseerd om haar dieet te veranderen. “Dat heb ik toen gedaan, waarmee mijn business is beëindigd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Matto (@stepankamatto)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard | Beeld: Instagram