Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Scheiding Khloe en Lamar na drie jaar rond

Scheiding Khloe en Lamar na drie jaar rond

Scheiding Khloe en Lamar na drie jaar rond

Khloe Kardashian (32) had een lange weg te gaan, maar vanaf vandaag is de scheiding van basketballer Lamar Odom (37) een feit. De rechtbank had eerder al de scheiding uitgesproken, maar vanaf vandaag is de scheiding officieel rond.

Drama
Het heeft drie jaar geduurd, maar de scheiding maakt een officieel einde aan een huwelijk vol hindernissen, uitdagingen en drama’s. De twee ontmoetten elkaar in 2009, waarna ze na een maand daten het huwelijksbootje instapten. In 2013 kondigde Khloe aan te willen scheiden, aangezien er allerlei narigheid van Lamar naar boven kwam.

Drugsverslaving
Overspel en overmatig drugsgebruik waren de twee voornaamste redenen voor Khloe om een punt achter haar huwelijk met de basketballer te willen zetten. Maar in mei 2015 trof  Khloe Lamar buiten bewustzijn aan, wat later door een overdosis bleek te zijn. Tijdens zijn recovery bleef Khloe getrouwd met Lamar en maakte zij al zijn medische beslissingen. Nu Lamar volledig hersteld is, kon de scheiding dan eindelijk voortgezet worden.

Dankbaar
Het gezamenlijke bedrijf van Khloe en Lamar, Khlomar genaamd, zal niet blijven bestaan. Ook zal khloe de naam Odom niet langer blijven gebruiken. ”Ze zijn vrienden en zullen dat altijd blijven, maar ze gaan wel anders met elkaar om dan vroeger”, vertelt een bron aan E! News. ”Ze werden erg close na het incident in Las Vegas en uiteraard is Lamar haar erg dankbaar voor alles wat ze voor hem heeft betekend. Maar hun relatie heeft wel een metamorfose ondergaan. Met de scheiding sluiten ze beiden een hoofdstuk in hun leven af.”

RIP #Khlomar 😢 Hear more about the former couple’s divorce settlement at lifeandstylemag.com (link in bio)

A photo posted by Life & Style Weekly (@lifeandstyleweekly) on

 

Bron: RTL, Instagram, E! News

Lees ook: