Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Scheiding definitief? ‘Leontine doet afstand van achternaam Borsato’

Scheiding definitief? ‘Leontine doet afstand van achternaam Borsato’

Scheiding definitief? ‘Leontine doet afstand van achternaam Borsato’

Dat Leontine (52) en Marco Borsato (53) al een tijdje afzonderlijk van elkaar door het leven gaan, is inmiddels geen nieuws meer. Toch is de scheiding nog niet officieel rond. Hoewel de dochter van het stel onlangs leek te hinten op een hereniging tussen de twee, lijkt Leontine nu de eerste stap te hebben gezet naar een definitieve breuk.

Leontine… Borsato of Ruiters?

Leontine lijkt een drastisch besluit te hebben genomen door de achternaam van Marco niet langer te gebruiken in een brief van de BankGiro Loterij, waar de brunette ambassadrice van is. Normaal gesproken worden deze berichten afgesloten met haar volledige naam, maar dit keer ontbrak ‘Borsato’ achter haar voornaam. Daarentegen gebruikt ze weer haar meisjesnaam Ruiters, waarmee ze bekend werd als assistente van Hans van der Togt in Rad van Fortuin. Opvallend detail: op Instagram heet de moeder van drie nog wél Leontine Borsato.

Breuk Marco en Leontine

Begin februari maakten Marco en Leontine bekend dat ze na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gaan. De zanger pakte zijn koffers en ging bij zijn moeder in Alkmaar wonen. Hoewel Marco eerder geruchten over mogelijke huwelijksproblemen nog de kop indrukte, gaf hij in oktober toe een affaire te hebben gehad met pianiste Iris Hond. In weekblad Privé deed de zanger een boekje open. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren”, liet hij weten.

Lees ook
Dochter Marco en Leontine deelt bijzondere foto van complete gezin met duidelijke boodschap

Overspel

Naar eigen zeggen was het huwelijk van de Borsato’s afgelopen najaar “sterker dan ooit”. Maar Marco zou Iris zelfs vorig jaar nog hebben gezien. Ook wordt hij beschuldigd van overspel met andere vrouwen, iets waar Leontine op een bijzonder nare manier achter zou zijn gekomen. Zo zou hij een affaire hebben gehad met een lid van zijn fanclub – wier man een schokkend boekje opendeed – én heeft de zanger volgens Henny Huisman (68) een scheve schaats gereden met Maan de Steenwinkel (23). Marco en Leontine waren sinds 1998 getrouwd. Samen hebben ze drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18), en dochter Jada (17).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La nostra famiglia ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram