Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Scarlett Johansson en man Colin Jost besluiten baby Cosmo uit de media te houden

Scarlett Johansson en man Colin Jost besluiten baby Cosmo uit de media te houden

Scarlett Johansson en man Colin Jost besluiten baby Cosmo uit de media te houden

Ongeveer een week geleden beviel Scarlett Johansson (36) van haar tweede kindje: zoontje Cosmo. Zij en haar man Colin Jost (39) hebben besloten het pasgeboren jongetje uit de media te houden. 

Scarlett Johansson baby

Baby Cosmo, het onlangs geboren zoontje van Scarlett Johansson en Colin Jost, zal voorlopig even uit de publiciteit gehouden worden. Dat zegt een bron tegen de Amerikaanse entertainmentrubriek ET. Net na de geboorte liet Colin op zijn Instagram weten dat er inderdaad een baby was geboren. “‘Oké, oké, we hebben een baby gekregen”, schreef hij. “Zijn naam is Cosmo en we houden veel van hem. Privacy wordt enorm gewaardeerd.”

Privacy

Dat Cosmo voor nu nog even uit de publiciteit wordt gehouden komt voor velen dan ook niet echt als een verrassing. De Black Widow-actrice is volgens de bron heel erg gesteld op haar privacy, zeker als het aankomt op haar familie. Haar man respecteert haar wensen, weet de bron te melden. “Hij staat honderd procent achter Scarlett en haar beslissing om de baby uit de publiciteit te houden, dus verwacht niet dat hij foto’s zal delen.”

Genieten

Afgelopen woensdag bevestigde de SNL-presentator op Instagram dat hij en Scarlett ouders waren geworden van een zoontje, Cosmo. De familie geniet momenteel van hun tijd met elkaar. Ook de 7-jarige dochter Rose, die Scarlett met haar ex-man Romain Dauriac kreeg, is hierbij en is volgens de bron “een geweldige grote zus”.

Lees ook:
Scarlett Johansson is bevallen van haar tweede kind

Gezin

Afgelopen oktober trouwden Colin en Scarlett, nadat ze al sinds 2017 een koppel waren. In 2014 werd de getalenteerde actrice moeder van haar eerste kindje, Rose.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Colin Jost (@colinjost)

Bron: ANP, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram