Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat?! SBS komt met vreemde versie Oh Oh Cherso

Wat?! SBS komt met vreemde versie Oh Oh Cherso

Wat?! SBS komt met vreemde versie Oh Oh Cherso

Het is bijna 5 jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Oh Oh Cherso’ op de televisie getoond werd. De avonturen van Barbie en co. op donderdagavond trokken telkens honderdduizenden kijkers, waarop SBS besloot om het programma in een nieuw, maar vreemd jasje te steken. 

SBS Broadcasting presenteerde gisterenavond trots zijn nieuwe programma’s voor het najaar op de perspresentatie in Amsterdam. Maar niet alle programma’s konden op evenveel enthousiasme rekenen, zoals de nieuwe realityshow ‘Oh Oh Besitas’. He, hebben we dat nu echt goed gelezen? Blijkbaar focust de vernieuwde versie van ‘Oh Oh Cherso’ niet meer op dronken Haagse jongeren die het bont maken op vakantiebestemmingen in Europa, maar op Haagse gezinnen in hun dagelijkse strijd tegen de kilo’s. De gezinnen hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, namelijk een gezonder leven gaan leiden. Waarom opnieuw Hagenezen in de hoofdrol? “De kracht van Hagenezen is dat ze goed gebekt zijn, en dat betekent leuke televisie,” zegt Peter de Mönnink, CEO van Sanoma.

Wanneer de show op televisie zal verschijnen is nog niet duidelijk, maar er zijn wel al twee deelnemers bekend gemaakt. Zo zullen Marian Zuiderwijk en Bert Kleijweg te zien zijn in hun strijd tegen overgewicht. Marian verscheen eerder al in het programma ‘Rondkomen in de Schilderswijk’, terwijl Bert bekend staat als Haagse cabaretier.

De eerste bekendmaking van het nieuwe programma liep echter niet zoals verwacht. Mensen uitten hun ongenoegen over het concept en het leverde al snel bakken kritiek op. Nu ja, wij vinden het toch ook wel wat vreemd hoor!

Lees ook:

Bron: Grazia