Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Say what? Kourtney Kardashian moest Travis’ sperma drinken om déze reden

Say what? Kourtney Kardashian moest Travis’ sperma drinken om déze reden

Say what? Kourtney Kardashian moest Travis’ sperma drinken om déze reden

Een heerlijk nieuwtje zo op de vrijdagochtend: Kourtney Kardashian onthult dat haar fertiliteitsarts haar adviseert om het sperma van manlief Travis Barker te drinken. Dit zou volgens de arts haar kansen om zwanger te worden te vergroten.

Kourtney en Travis gaven elkaar onlangs voor de (zoveelste) keer het ‘ja’-woord tijdens een uitbundig Italiaans bruiloftsfeest. Maar het pasgetrouwde stel zou ook dolgraag een kleintje verwelkomen in hun gezin.

In de laatste aflevering van The Kardashians vertelde Kourtney uitgebreid over het vruchtbaarheidstraject waar muzikant Travis Barker en zij in zitten. Ze gaf aan dat ze verschillende technieken hebben uitgeprobeerd in de hoop een baby te verwelkomen. Helaas nog zonder resultaat.

Sperma drinken

Daarop vertelde ze dat haar fertiliteitsarts haar een bijzondere tip om haar kansen op zwangerschap te vergroten. “Hij vertelde ons, nou ja, hij vertelde mij dat het zou kunnen helpen om Travis’ sperma te drinken, ongeveer vier keer per week.”

Travis was hier wel blij mee en grapte: “Ik hou van deze dokter!”. Toch heeft Kourtney noch Travis bevestigd of ze deze bijzondere techniek daadwerkelijk hebben uitgeprobeerd.

Lees ook
Kim Kardashian steelt de show in jurk van Marilyn Monroe tijdens Met Gala 2022

En, werkt het?

Maar… heeft het inslikken van sperma daadwerkelijk positieve effecten op je vruchtbaarheid? Of het daadwerkelijk je vruchtbaarheid vergroot is niet bekend. Wat wél onderzocht en bewezen is, is dat sperma stoffen bevat die het afstoten van een bevruchte eicel kunnen voorkomen. Mits die door mond en maag worden opgenomen. Kortom: inslikken dus.

Het onderzoek van Nederlandse wetenschappers toont aan dat het doorslikken van sperma voor zwangere vrouwen ‘een soort inenting is tegen afstoting van de vrucht’. Wanneer je dan besluit voor kindjes te gaan, ziet jouw lichaam zijn goedje niet meer als indringer en kan je makkelijker bevrucht worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: US Magazine / Parool | Beeld: Getty Images