Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is Sarah van Soelen zwanger van André Hazes? De zanger geeft antwoord

Is Sarah van Soelen zwanger van André Hazes? De zanger geeft antwoord

Is Sarah van Soelen zwanger van André Hazes? De zanger geeft antwoord

Toen bekend werd dat André Hazes en Monique Westenberg voor de zoveelste keer uit elkaar zijn, kwam de zanger zelf niet veel later met de naam van zijn nieuwe vlam op de proppen: Sarah van Soelen. Oké, André zegt dat alles tot nu toe puur platonisch is geweest tussen de twee, maar of de wereld dat gelooft? Niet bepaald, want er wordt gespeculeerd dat Sarah al zwanger zou zijn van André. De zanger heeft nu op deze geruchten gereageerd.

André Hazes reageert op geruchten

Hoewel de zanger gisteren één keer zijn verhaal zou doen, schoof hij ook nog aan bij Shownieuws. In gesprek met Patty Brard deed André opnieuw een boekje open.

Slechtste periode

Zo laat Hazes weten dat hij Sarah leerde kennen tijdens de slechtste periode van hun leven. “Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.”

Goede vrouw

Toch speelt er momenteel niet meer dan vriendschap tussen de twee, maar: zeg nooit nooit. “Ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top. Ik voel me begrepen, ik kan goed met haar praten, het kan een goede vrouw zijn. Maar het is nog niks…”

Zwangerschap

Dat Sarah al zwanger zou zijn van hem, is volgens Hazes dan ook klinklare onzin. Sterker nog, de twee hebben nog niet eens het bed gedeeld als we de zanger moeten geloven. “Er is nooit iets seksueels geweest. We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren.”

Lees ook
Waarom ‘de bom’ precies barstte op Bonaire? ’Monique heeft André‘s tweede telefoon gevonden’

Huwelijk afgeblazen

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. Het afgelopen jaar leken André en Monique gelukkiger dan ooit. In december maakten de twee bekend dat ze wilden gaan trouwen, maar Story kon woensdag onthullen dat het toch echt over en uit was tussen de twee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: ANP